Catalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.06.2023 05:25

Pot exploda sticlele Dewar? Sunt sticlele Dewar cu adevărat sigure?

Răspundeți la anunț

Înainte de a cumpăra o sticlă Dewar, mulți oameni se întreabă dacă sticlele Dewar vor exploda atunci când sunt umplute cu azot lichid? Cum se poate asigura siguranța sticlei Dewar?

Azotul lichid este azot lichid la -196 grade Celsius, ceea ce înseamnă că peste 196 de grade Celsius azotul lichid va continua să se volatilizeze în azot, în acest moment, dacă temperatura crește, viteza de volatilizare a azotului va deveni brusc mai rapidă, fiecare litru de vaporizare a azotului lichid, temperatura crește cu 15 grade Celsius, expansiunea volumului de aproximativ 180 de ori. Acest lucru înseamnă că presiunea internă a sticlei Dewar devine mai mare, ceea ce poate duce la explozia sticlei Dewar.

Sticlele Dewar în condiții normale au un design special rezistent la șocuri și pot fi transportate și utilizate în stare plină, pe lângă stocarea statică a azotului lichid. Cu toate acestea, sticla Dewar poate provoca ruperea stratului de izolație sau a altor părți după ce a fost supusă unei coliziuni și vibrații violente, iar mediul extern poate afecta direct materialul de gazeificare și poate provoca o explozie.

Pe lângă riscul de explozie a sticlei Dewar în sine, dacă sticla Dewar este plasată într-un spațiu închis fără ventilație, azotul vaporizat continuu va umple, de asemenea, treptat întregul spațiu și va atinge limita de explozie poate provoca, de asemenea, o explozie.

TianChi KGSQ Dewar bottle se concentrează pe fabricarea sticlei Dewar de 13 ani, are un proces de fabricație de încredere, pentru a asigura utilizarea sticlei Dewar fără griji, toate produsele au trecut testul funcțional al Institutului de supraveghere și inspecție a calității produselor. Am trecut ISO9001, certificare de calitate EU CE. Suntem un producător, oferind produse de înaltă calitate și servicii post-vânzare perfecte, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Henan

Locație
Zhengzhou