Catalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Volatilitatea azotului lichid din sticla Dewar este aceeași? Producătorul vă spune

Răspundeți la anunț

Sticlele Dewar sunt recipiente criogenice pentru conservarea probelor, utilizate mai ales în laboratoare, în zootehnie etc. Când cumpărăm sticle Dewar avem întotdeauna o întrebare, toate sticlele Dewar sunt volatile într-o anumită cantitate? Cum se determină volatilitatea sticlelor Dewar?

După ce am aflat despre sticlele Dewar TianChi Dewar, știm că volatilitatea sticlelor Dewar este determinată de mai mulți factori, cum ar fi temperatura exterioară, nivelul de vid al sticlelor Dewar, dimensiunea sticlelor Dewar, tipul de sticle Dewar etc., care toate afectează volatilitatea azotului lichid. pentru a obține rezultate mai bune decât nivelul standard național. "Dacă azotul lichid se evaporă prea repede, ar trebui să ne gândim dacă vidul este dereglat." Producătorul TianChi spune acest lucru. Cu cât este mai mare calibrul sticlei Dewar, cu atât mai repede se evaporă azotul lichid, așa că alegeți un alt calibru de sticlă Dewar pentru a o utiliza eficient și pe deplin în funcție de mărimea probei. Dewar-urile de depozitare au o volatilitate mai mică decât sticlele de transport și stochează azotul lichid mai mult timp.

Recipientele de azot lichid TianChi KGSQ aplică cu strictețe specificația de calitate a "Recipientelor biologice de azot lichid GB/T 5458-2012" în producție, iar toate produsele au trecut testul funcțional al Institutului de supraveghere și inspecție a calității produselor. Am obținut certificarea de calitate ISO9001 și UE CE. Suntem un producător, oferind produse de înaltă calitate și servicii post-vânzare perfecte, nu ezitați să ne contactați.




Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Henan

Locație
Zhengzhou