Catalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

Sticlă Dewar KGSQ, garantează siguranța transportului și fără griji

Răspundeți la anunț

Sticlele Dewar sunt în general împărțite în tip de depozitare și tip de transport. În condiții normale de depozitare, este suficient să folosim sticle Dewar de tip depozitare, care pot face ca azotul lichid să se evapore mai încet și să se stocheze mai mult timp, dar în mod inevitabil vor exista situații de transport, cum asigurăm transportul în siguranță al sticlelor Dewar și al azotului lichid din sticle atunci când călătoria este accidentată.

Sticlele Dewar transportabile TianChi au o structură specială anti-vibrații cu un suport între straturile interior și exterior pentru a reduce amplitudinea de vibrație a stratului interior și a tubului gâtului, care este robust și durabil și nu este ușor de deteriorat; materialul ușor din aluminiu de avion este rezistent la coroziune și are o capacitate puternică de conservare a căldurii; stratul de vid dintre sandwich-ul interior și cel exterior este umplut cu material de izolație și învelit iterativ folosind o tehnologie avansată pentru a garanta o bună volatilizare a azotului lichid din sticlele Dewar.

Noi suntem producătorul, fiecare sticlă Dewar de aici este făcută manual în fabrică, după straturi de procesare și testare, pentru a ne asigura că nu există nicio problemă după ce ambalajul de carton și ambalajul umplut se transportă către mâinile dumneavoastră. Suntem garantul, garanție de cinci ani în vid, ISO9001, certificare de calitate CE UE.

TianChi KGSQ containere de azot lichid implementează cu strictețe specificația de calitate a "Containerelor biologice de azot lichid GB/T 5458-2012" în producție, iar toate produsele au trecut testul funcțional al Institutului de supraveghere și inspecție a calității produselor. Oferim produse de înaltă calitate și servicii post-vânzare perfecte, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!







Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Henan

Locație
Zhengzhou