Catalog

Vindeți Containerul proaspăt de depozitare stivuibil pentru frigider Organizator de depozitare a fructelor de legume și legume din frigider

30.05.2023 00:05

Vindeți Containerul proaspăt de depozitare stivuibil pentru frigider Organizator de depozitare a fructelor de legume și legume din frigider

Răspundeți la anunț

Detalii produs
Recipient de depozitare pentru frigider- Această cutie proaspătă este proiectată cu un perete transparent și un coș de filtrare mai mic în interior cu găuri pentru a vă permite să spălați cu ușurință legumele și fructele. Și are un capac pentru a păstra fructele, legumele, cărnurile etc. alimentele să rămână proaspete mult mai mult timp.


Material de calitate- Recipientul este fabricat din plastic PET și PP de calitate alimentară fără BPA. Materialul este potrivit pentru a fi păstrat la temperaturi scăzute, cum ar fi frigiderul. Dar nu-l puneți în cuptorul cu microunde.

Depozitare multifuncțională- Recipientul nu este numai pentru legume și fructe, ci și pentru carne, fructe de mare homar, unt, bacon și fructe uscate orice doriți să depozitați. Capacul este proiectat cu sigiliu, etanș, etanș la aer și la apă, pentru a păstra alimentele proaspete în interior.

Utilizat liber acasă, oriunde- În comparație cu recipientele grele din sticlă, acest economizor de spațiu este, de asemenea, clar, dar ușor și ușor de transportat. Sunt foarte rezistente și durabile. Ușor de curățat. Containerele mari de economisire a produselor fac ca frigiderul și casa dvs. să arate îngrijit și organizat.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Zhejiang