Catalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Umplerea automată a azotului lichid - rezervoare de azot lichid cu autopresurizare

Răspundeți la anunț

Rezervoarele de azot lichid sunt fabricate pentru a conserva eșantioanele care necesită un mediu la temperaturi scăzute pentru a rămâne active, dar chiar și cu un design de precizie, rezervoarele fabricate manual nu pot opri evaporarea azotului lichid, ceea ce necesită umplerea constantă a rezervoarelor cu azot lichid. Cu toate acestea, umplerea cu azot lichid la temperaturi de până la -196°C poate provoca cu ușurință degerături la om. Pentru a rezolva această problemă, TianChi a introdus rezervoarele de azot lichid cu autopresurizare.

Spre deosebire de rezervoarele obișnuite de azot lichid, rezervorul de azot lichid cu autopresurizare este umplut cu azot lichid în mod automat prin presurizare automată. Straturile sale interioare și exterioare sunt realizate din oțel inoxidabil, care are o rezistență excelentă la coroziune și izolare termică, iar stratul de vid din mijloc este umplut cu adsorbant, care este un material compozit multistrat subțire importat, fără ulei și grăsime, cu o excelentă izolare termică. În același timp, supapa de la gura rezervorului controlează ieșirea azotului lichid din rezervor. Atunci când trebuie să umpleți azot lichid în alte rezervoare de azot lichid, trebuie doar să deschideți supapa de rapel și să observați creșterea presiunii în rezervor la ≥0,05MPa, iar apoi azotul lichid poate fi umplut automat după deșurubarea supapei de golire, ceea ce nu necesită descărcare umană și nu va fi afectat de electricitate, rezervor de azot lichid cu adevărat automat autopresurizat.

Recipientele de azot lichid TianChi KGSQ pun în aplicare cu strictețe specificația de calitate a "Recipientelor biologice de azot lichid GB/T 5458-2012" în producție, iar toate produsele au trecut testul de funcționare al Institutului de supraveghere și inspecție a calității produselor. Am obținut certificarea de calitate ISO9001 și UE CE. Oferim produse de înaltă calitate și servicii post-vânzare perfecte, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.




Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Henan

Locație
Zhengzhou