Catalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Cum pot spune cât de mult azot lichid este în sticla Dewar?

Răspundeți la anunț

Atunci când folosim sticle Dewar pentru a conserva eșantioane, azotul lichid se va volatiliza în azot gazos în orice moment, astfel încât azotul lichid din sticla Dewar va scădea încet până când va dispărea, dar pe măsură ce azotul lichid din sticlă scade, eșantioanele scufundate în azotul lichid vor fi, de asemenea, afectate de temperatură, astfel încât trebuie să ne asigurăm că cantitatea de azot lichid este suficientă.

În primul rând, putem determina cantitatea de azot lichid din sticlă cântărind sticla goală atunci când primim sticla Dewar, apoi cântărind-o din nou după ce o umplem cu azot lichid și scăzând greutatea totală a azotului lichid. După aceea, cântăriți sticla la fiecare 3-5 zile pentru a afla cât de mult azot lichid a mai rămas, dar această metodă necesită mult timp și, de obicei, nu se ia. A doua metodă este de a lua un băț de lemn masiv, de a marca scara pe băț și de a-l introduce în sticla Dewar, iar poziția înghețului după îndepărtarea acestuia reprezintă înălțimea azotului lichid din sticlă. O altă metodă este alarma lui TianChi, care este folosită de obicei în laboratoare. Sonda este plasată deasupra probei în găleata sau coșul de transport, iar alarma va fi activată atunci când azotul lichid scade până la poziția sondei, ceea ce este convenabil și precis pentru a cunoaște înălțimea azotului lichid. Cu toate acestea, din cauza prețului alarmei, este de obicei mai ușor și mai rapid să se utilizeze cea de-a doua metodă, dar este necesar să se ia măsuri de protecție pentru a preveni degerăturile.

Containerele cu azot lichid TianChi KGSQ implementează cu strictețe specificația de calitate a "Containerelor biologice cu azot lichid GB/T 5458-2012" în producție, iar toate produsele au trecut testul de funcționare al Institutului de supraveghere și inspecție a calității produselor. Am obținut certificarea de calitate ISO9001 și UE CE. Oferim produse de înaltă calitate și servicii post-vânzare perfecte, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Henan

Locație
Zhengzhou