Catalog

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: Producător și proiectant de conectori Ethernet RJ45/SFP/USB și transformator LAN.

Răspundeți la anunț

Produse principale: Conector RJ45, Transformator LAN, Conector SFP, Conector USB, etc. Avantajele noastre: 1. 10+ ani de experiență de producție 2. OEM / ODM acceptate 3. Certificat ISO 9001:2008, ROHS, CE, FCC 4. Produse de calitate industrială 5. 100% testat (nu doar testat pe loturi) 6. Garanție de calitate: 5 ani 7. Preț EXW 8. 8. Timp de plumb scurt 9. Mostre gratuite

Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd., înființată în 2010, este o companie specializată în dezvoltarea, producția și vânzarea de conectori și componente bazate pe comunicații și se angajează să ofere clienților soluții complete de interconectare a produselor și aplicațiilor de interconectare. Principalele noastre produse includ conectori RJ45, transformatoare LAN, conectori SFP și conectori USB, care sunt utilizate pe scară largă în plăci de bază pentru PC, switch-uri, routere, plăci de dezvoltare, camere foto, Internet of Things și alte echipamente și domenii de comunicare.

Suntem situați în Wenzhou, provincia Zhejiang din China, cu transport convenabil. Dedicată unei echipe puternice de cercetare și dezvoltare, unui sistem de management al calității extrem de controlat și unui serviciu atent pentru clienți, membrii personalului nostru experimentat sunt întotdeauna disponibili pentru a discuta cerințele dvs. și pentru a vă oferi soluții profesionale complete cu un sprijin tehnic puternic. Comenzile OEM și ODM sunt binevenite și suntem capabili să livrăm bunurile în timp scurt. În plus, am obținut certificatele ISO9001:2000, RoHS, CE și FCC.

Se vând bine în toate orașele și provinciile din jurul Chinei, produsele noastre sunt, de asemenea, exportate către clienți din țări și regiuni precum Germania, Franța, Anglia, SUA, Singapore, Coreea, Canada, Rusia și Japonia etc. Calitatea fiabilă și reputația excelentă ne-au făcut să fim foarte lăudați de clienții din țară și din străinătate.

Credem cu tărie că forța noastră tehnică și serviciile de calitate ne vor face un partener permanent și salutăm călduros clienții din țară și din străinătate pentru a stabili o cooperare și pentru a crea un viitor luminos împreună cu noi.

 


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Zhejiang

Locație
Wenzhou