Catalog

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

BTMA-Group - Henan Benteng Machinery Co., Ltd.

27.04.2023 13:09

presă de ulei de semințe, moară de ulei, filtru de ulei, presă de ulei de floarea-soarelui.

Răspundeți la anunț

Contactați-ne Sunt Ivy de la Henan Benteng Machine Co., LTD din China, producător profesionist de presă de ulei din China, cu o experiență de peste 20 de ani. suntem specializați în producerea de presă de ulei cu șurub și presă de ulei automată și presă de ulei hidraulică și alte echipamente auxiliare, suntem liderul presei de ulei și al liniei de presă de ulei cu o experiență completă de peste 20 de ani, dacă aveți nevoie de mașină, vă rugăm să ne contactați în orice moment. Presa noastră de ulei poate fi utilizată pentru diferite semințe oleaginoase și are o rată mare de randament de ulei. Vă garantăm că vă oferim cea mai bună calitate și servicii cu cel mai favorabil preț. Există, de asemenea, multe știri și articole industriale pe site-ul nostru.

Suntem Benteng Machine, liderul presei de ulei și al liniei de presă de ulei, dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați în orice moment, vom garanta cea mai bună calitate și servicii cu cel mai mic preț.

1Q: Presa dvs. de ulei economisește energie electrică?

A: Presa noastră de ulei este economisitoare de energie. Our production models that 3-5kg/h,8-12kg/h,50-75kg/h,100-200kg/h,200-250kg/h,250-350kg/h,300-400kg/h,350-500kg/h,500-600kg/h,700-1000kg/h. Diferitele tipuri de ulei au puteri diferite, tensiunea este de 380v, dar putem, de asemenea, să o proiectăm la 220v, 440v și putem proiecta conform cerințelor dvs.

2Q: Este presa de ulei bună de operat? Economisește forța de muncă?

R:Presa noastră de ulei are nevoie doar de o singură persoană pentru a funcționa, simplă și convenabilă, economisind forța de muncă.Avem presă de ulei de uz casnic, presă de ulei cu un singur șurub、presă de ulei combinată automată și presă de ulei hidraulică. În orice caz, economisește forța de muncă

3Q:Este presa de ulei productivă?

A:Sigur, presa noastră de ulei are un randament ridicat de ulei, iar uleiul rezidual este de < 6,5%.

4Q:Presele dvs. de ulei au garanție tehnică și de calitate? Există servicii post-vânzare după cumpărare?

R:Da, calitatea noastră este la cel mai înalt nivel, iar presa de ulei poate avea un an pentru garanție după vânzare , avem ingineri profesioniști, putem oferi servicii de asistență online în orice moment.

5Î:Care este diferența dintre presa de ulei unică și presa de ulei combinată automată?

R:Presa de ulei unică este doar o presă de ulei, presa de ulei combinată automată este o presă de ulei cu două filtre de ulei în vid, se aplică la cea mai recentă tehnologie, poate presa uleiul brut și uleiul filtrat în același timp, puteți obține direct uleiul comestibil curat.Atât presa de ulei unică, cât și presa de ulei automată pot fi utilizate pentru diferite semințe oleaginoase cu un randament ridicat de ulei, sunt foarte populare în rândul clienților noștri.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Henan

Locație
Zhengzhou