Catalog

Perete de stocare a energiei ESS 51.2V 100Ah

26.04.2023 01:00

Perete de stocare a energiei ESS 51.2V 100Ah

Răspundeți la anunț

Peretele de stocare a energiei ESS de la Amp Nova este alimentat de cea mai recentă tehnologie de baterii Li-ion, oferind utilizatorilor un sistem de alimentare de rezervă fiabil și ecologic. Bateria noastră de acasă are un design elegant și modern, cu o densitate energetică și capacități de ieșire a energiei ridicate, precum și o durată de viață lungă pentru un plus de confort și liniște sufletească.

ESS-ul nostru utilizează un sistem de baterii pe bază de fosfat pentru a minimiza impactul asupra mediului și a reduce riscul de fugă termică, reducând în același timp costurile de producție. În comparație cu alte produse de pe piață, bateria noastră solară înregistrează pierderi minime de capacitate în timp, asigurând stocarea constantă și fiabilă a energiei pentru anii următori.

Cu ajutorul tehnologiilor avansate de conversie a puterii și de stocare a energiei, ESS-ul nostru oferă o condiționare eficientă a energiei pentru gestionarea cererii, reglarea energiei regenerabile și aplicații de dispecerizare a energiei. Portofoliul nostru de baterii Li-ion include celule, module, dulapuri (atât pentru interior, cât și pentru exterior) și containere, toate acestea oferind o scalabilitate și o adaptabilitate excepționale pentru o gamă largă de nevoi de stocare a energiei la nivel rezidențial, comercial și de utilități. Alegeți ESS de la Amp Nova pentru o soluție de stocare a energiei mai inteligentă și mai durabilă.

Specificații:

Tensiune tarifară
48V
48V
Capacitate tarifară
100AH
200AH
Energie
4,8Kwh
9,6Kwh
Durata de viață a ciclului
6000cicluri 80% DOD
Durata de viață de proiectare
10 ani
Curent de încărcare
50A
100A
Max.Curent de încărcare
100A
100A
Curent de descărcare
50A
100A
Max.Curent de descărcare
100A
100A
Temperatura de încărcare
0~55 ℃
Temperatura de descărcare
-20~50 ℃
Temperatura de depozitare
-10~45 ℃
Conexiune paralelă
Max 15P
Portul de comunicare
RS485/CAN/Contact uscat
SOC Display
LED
Display
LCD
Protecție
IP30
Certificare
CE


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Shenzhen, Guangdong

Locație
Shenzhen, Guangdong