Catalog

Cele 9 exemple de aplicații ale magnetului acoperit cu cauciuc NdFeb

26.04.2023 01:05

Cele 9 exemple de aplicații ale magnetului acoperit cu cauciuc NdFeb

Răspundeți la anunț

Magnet acoperit cu cauciuc, cunoscut sub numele de magnet impermeabil, magnet cauciucat, magnet acoperit cu cauciuc. Care este fabricat din magneți puternici de neodim, piese de oțel durabile și acoperit cu cauciuc TPV rezistent la apă. Magneții acoperiți cu cauciuc asigură o forță de fixare verticală puternică, precum și o forță de forfecare prin creșterea frecării de suprafață. Acoperirea de cauciuc nu lasă zgârieturi cu ușurință.

Magneții de ghiveci acoperiți cu cauciuc sunt foarte populari într-o serie de industrii. Produsul constă într-un număr de magneți puternici de neodim configurați într-un cerc și înveliți într-un disc de cauciuc. Fiecare autocolant pentru ghiveci are un punct de fixare convenabil în centru. Magneții pentru ghivece cu înveliș de cauciuc au puncte de conectare cu filet exterior sau cu armătură interioară pentru cârlige, găuri sau șuruburi.

Învelișul de cauciuc ajută la protejarea materialului de bază împotriva coroziunii și, de asemenea, contribuie la aspectul estetic al produsului. Datorită diferitelor caracteristici ale magneților acoperiți cu cauciuc, În prezent, magneții cauciucați sunt utilizați pe scară largă în diferite depozite, Următoarele sunt 9 tipuri de aplicații ale magneților acoperiți cu cauciuc.

1. Managementul cablurilor
Când vă deranjează firele haotice, cablurile și trebuie să le gestionați cu diferite cârlige pentru a fi înșurubate sau sudate pe pereți. Magneții acoperiți cu cauciuc cu suport de prindere a cablurilor vă vor aduce cel mai eficient mod de a le gestiona. Trebuie doar să puneți magnetul unde doriți, apoi să faceți firele să treacă prin clemă și treaba este gata.

2. Montarea luminilor de lucru
Magneții acoperiți cu cauciuc pot fi, de asemenea, montați cu diferite lumini de lucru în locul dorit, cu forța lor excelentă de fixare, utilizați-i în locurile în care nu aveți voie să sudați sau să găuriți.

3. Unelte de montare pentru vehicule
Magneții cu acoperire cauciucată asigură o retenție superioară prin creșterea frecării suprafeței fără a lăsa urme sau zgârieturi. Magneți acoperiți cu cauciuc, pentru care Suprafața de contact pentru adsorbția magnetului este bine protejată de zgârieturi, Acoperirea de cauciuc le permite să fie fixați și îndepărtați fără a deteriora vopseaua de pe mașini, camioane sau rulote. Nu este nevoie de sudură și găurire, Puteți să îl montați sau să îl îndepărtați cu ușurință și rapid, fără a deteriora construcția.

4.camerele de exterior, senzorii și alte accesorii care suspendă
Magneții de neodim sunt toate acoperite cu un strat exterior subțire de cauciuc pentru a proteja magnetul de mediul înconjurător. Magneții acoperiți cu cauciuc are scenarii de utilizare diversificate, care pot fi utilizate în montarea cu camere de fixare și alte accesorii, adăugați mai multă comoditate la viață.

5. Montarea scărilor cu magneți acoperiți cu cauciuc
Magneții acoperiți cu cauciuc au performanțe bune în ceea ce privește forța de forfecare, astfel încât, atunci când doriți să montați o scară pe verticală, forța de forfecare este factorul cheie pentru asigurarea siguranței.

6. Suspendarea instrumentelor sau a altor dispozitive
Acești magneți pot fi utilizați oriunde doriți, pentru uz industrial sau casnic. Trebuie doar să vă asigurați că suprafața de fixare trebuie să fie conductoare magnetică.

7. Montarea magneților acoperiți cu cauciuc cu balize
Magneții noștri de neodim de înaltă performanță se laudă cu o forță de retenție foarte mare , atunci când este folosită la instalarea balizei pe acoperișul mașinii, care poate fi folosită până la o viteză maximă de 200 km/h .

8. Folosiți magneți de ghiveci acoperiți cu cauciuc pentru a agăța indicatoare
Multe supermarketuri folosesc magneți de ghiveci acoperiți cu cauciuc pentru a agăța indicatoare sau postere. Aceștia oferă o fixare robustă în timpul utilizării și pot fi îndepărtați cu ușurință dacă este necesar.

9. Ușile și zăvoarele de mare rezistență folosesc, de asemenea, magneți de neodim cu acoperire de cauciuc.
Magneții de neodim cu acoperire de cauciuc devin o alegere din ce în ce mai populară pentru ușile și zăvoarele de mare rezistență. Acești magneți puternici pot oferi o rezistență și o durabilitate superioare în sistemele de blocare a ușilor, precum și o gamă mai mare de mișcare și ușurință în utilizare. În plus, învelișul lor de cauciuc îi protejează de intemperii, ceea ce îi face o alegere ideală pentru aplicațiile în aer liber.

 


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Jiangsu

Locație
Kunshan