Catalog

Cauciuc acoperit cu magneți de neodim

23.04.2023 11:00

Cauciuc acoperit cu magneți de neodim

Răspundeți la anunț

Culoarea joacă, de asemenea, un rol în cauciuc acoperit magneți Neodymium magneți

Atunci când se selectează magneți pentru o aplicație specifică, tipul de acoperire utilizat este un aspect important. Magneții acoperiți cu cauciuc oferă beneficii unice în comparație cu alte tipuri de acoperiri. Diferite culori ale acoperirii cu cauciuc pot fi utilizate pentru a spori estetica sau pentru a îmbunătăți performanța magneților în anumite aplicații. De asemenea, aceste acoperiri colorate oferă o protecție suplimentară împotriva razelor UV, ceea ce le face ideale pentru aplicații în exterior.

Aceste acoperiri oferă o mare varietate de culori, de la roșu și albastru la verde și galben etc. Diferitele culori pot avea utilizări diferite în funcție de aplicație. Acest lucru le face instrumente versatile pentru diverse sarcini și industrii.

WZ Magnetics, în calitate de producător de magneți acoperiți cu cauciuc, oferă o varietate de beneficii atunci când sunt utilizați în diferite aplicații. Acoperirea cu cauciuc nu numai că adaugă atractivitatea estetică a magnetului. Dar oferă, de asemenea, o fricțiune ridicată și previne alunecarea sau zgârierea suprafețelor de contact. Mai mult, gama de culori de magneți de montaj acoperiți cu cauciuc disponibile pentru acoperiri de cauciuc joacă, de asemenea, un rol important în aplicațiile reale.

Cele mai multe culori ale magneților acoperiți cu cauciuc sunt negre, dar nu toate culorile de acoperire cu cauciuc sunt negre. Există și alte culori care ar putea fi produse în funcție de cerințele dumneavoastră, cum ar fi albastru, roșu, galben și portocaliu. Magnetul acoperit cu cauciuc de culoare albă este utilizat în principal pentru decorarea pe tavan, tablă albă etc. Deoarece culoarea albă este ușor de obținut împreună cu alte culori. Culorile roșu și portocaliu ies în evidență, ele pot fi folosite pe locurile care trebuie să atragă atenția cuiva.

Aceste acoperiri colorate sunt conforme cu Rohs & Reach și, de asemenea, sunt certificate ISO-9001 Producător de magneți acoperiți cu cauciuc certificat. Ele sunt la fel de bune ca și cele negre în ceea ce privește rezistența la UV, proprietățile anti-îmbătrânire etc. Suntem capabili să realizăm și alte culori de acoperire a magneților de neodim cauciucați în funcție de cerințele aplicației reale.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Jiangsu

Locație
Kunshan