Catalog

Cauciuc acoperite cu magneți Pot magneți din China

24.04.2023 11:05

Cauciuc acoperite cu magneți Pot magneți din China

Răspundeți la anunț

Magneți de cauciuc acoperite cu magneți Pot sunt, de asemenea, numit magneți cauciucate, care a făcut din magneți de neodim puternic, piese de oțel durabile și TPV cauciuc. WZ Magnetics produce o gamă completă de magneți de oală acoperiți cu cauciuc pentru fixare și accelerare fără găurire și sudură.

WZ Magnetics este un furnizor de soluții de produse magnetice, Oferă diverse produse/sisteme/soluții magnetice pentru a înlocui soluțiile tradiționale în ceea ce privește fixarea, fixarea, menținerea etc.

Se concentrează pe furnizarea celor mai bune soluții de fixare magnetică. WZ Magnetics se mândrește cu furnizarea de produse de înaltă calitate care sunt concepute pentru a satisface nevoile și cerințele clienților. Compania noastră se angajează să livreze produsul potrivit la momentul potrivit, cu o calitate, inovație și servicii imbatabile. Avem experiență în furnizarea de asistență completă de la prototipuri la loturi și în menținerea nivelului de calitate pe termen lung pentru loturi de cantități mari.

WZ Magnetics are o echipă experimentată, specializată în producția de diverse tipuri de magneți permanenți, inclusiv magneți sinterizați și lipiți NdFeB, Alnico turnat și sinterizat, magneți SmCo sinterizați și ansambluri magnetice aferente.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Jiangsu

Locație
Kunshan