JHDcorp
04.09.2023 00:00
L-teanina este un aminoacid specific ceaiului, C7H14N2O3, care reprezintă între 1% și 2% din greutatea ceaiului uscat. Teanina a fost separată din ceaiul verde pentru prima dată în 1950. Este aminoacidul caracteristic al ceaiului și este, de asemenea, una dintre substanțele aromatice ale ceaiului. Are o corelație pozitivă puternică cu calitatea ceaiului verde, cu un coeficient de corelație de 0,787 ~ 0,876. Dintre cei peste 20 de aminoacizi din ceai, teanina reprezintă 50% ~ 60% din totalul aminoacizilor din ceai.
Funcție:
1) Scade glicemia și tensiunea arterială.
2) Reduce virușii, antiagingm, antiradiații.
3) Scade tensiunea arterială, Efectul de ameliorare a aromei, Susține sistemul imunitar.
4) Aplicat în domeniul alimentar, este folosit ca antioxidant natural, agent antistaling.
Aplicație:
1) Ca aditiv cosmetic și aditiv chimic zilnic, deține efectul de antirid și antiîmbătrânire.
2) Poate alunga petele, poate preveni și trata bolile de piele și sensibilitatea, dinții cariați, placa dentară, parodontoza și halitoza, protejează pielea.
                        Categoria
                        Oferte                    
                        Stat
                        China                    
                        Regiune
                        Shaanxi                    
                        Locație
                        Xi'an                    
                        Data de sfârșit
                        14.12.2029 15:55