JHDcorp
04.09.2023 00:00
L-teanina este un aminoacid specific ceaiului, C7H14N2O3, care reprezintă între 1% și 2% din greutatea ceaiului uscat. Teanina a fost separată din ceaiul verde pentru prima dată în 1950. Este aminoacidul caracteristic al ceaiului și este, de asemenea, una dintre substanțele aromatice ale ceaiului. Are o corelație pozitivă puternică cu calitatea ceaiului verde, cu un coeficient de corelație de 0,787 ~ 0,876. Dintre cei peste 20 de aminoacizi din ceai, teanina reprezintă 50% ~ 60% din totalul aminoacizilor din ceai.
Funcție:
1) Scade glicemia și tensiunea arterială.
2) Reduce virușii, antiagingm, antiradiații.
3) Scade tensiunea arterială, Efectul de ameliorare a aromei, Susține sistemul imunitar.
4) Aplicat în domeniul alimentar, este folosit ca antioxidant natural, agent antistaling.
Aplicație:
1) Ca aditiv cosmetic și aditiv chimic zilnic, deține efectul de antirid și antiîmbătrânire.
2) Poate alunga petele, poate preveni și trata bolile de piele și sensibilitatea, dinții cariați, placa dentară, parodontoza și halitoza, protejează pielea.
Categoria
Oferte
Stat
China
Regiune
Shaanxi
Locație
Xi'an
Data de sfârșit
14.12.2029 15:55