Catalog

Produse textile pentru industria ospitalității

17.03.2023 00:00

Produse textile pentru industria ospitalității

Răspundeți la anunț

DPF TEXTILE este un producător și exportator de top de produse textile de calitate superioară pentru industria ospitalității din întreaga lume.

Shanghai DPF Textile Co., Ltd. a fost înființată în 2006. Unul dintre cei mai buni furnizori en-gros din China. Principala noastră afacere este furnizarea de hoteluri și alte unități locale și din întreaga lume cu tot felul de produse, cum ar fi lenjerie de baie / cameră / restaurant.

Personalul nostru bine experimentat este gata să răspundă cererii clienților din peste 100 de țări și să le ofere servicii profesionale pentru nevoia lor de a-și promova afacerea de la standardul de 3-5 stele.
Fabrica noastră este situată în orașul Nantong, acoperind o suprafață de 30.000 SQM. Cu un total de 200 de membri ai personalului. Linia noastră de producție utilizează cea mai recentă tehnologie în procesarea și producerea tuturor tipurilor de țesături într-un sistem de control computerizat pentru perfecțiunea produsului pe războaie de țesut pentru prosoape, înălbire, vopsire. Totul se face cu precizie și respectă certificarea produselor ISO9001.

Am exportat cu succes produsele noastre în Asia/Europa/America de Nord/America de Sud/Orientul Mijlociu/Africa și Oceania. Scopul nostru este de a ne extinde piața în toată lumea, în toate țările. Prin urmare, sunteți bineveniți să ne contactați prin intermediul site-ului nostru web sau prin e-mail pentru a explora afacerea noastră pe piața dvs. și sperăm să auzim de la dvs. în curând.


Răspundeți la anunț

Categoria
Contacte

Stat
China

Regiune
Shanghai