Catalog

Fructoză cristalină

06.03.2023 11:00

Fructoză cristalină

Răspundeți la anunț

Fructoza cristalină,este un îndulcitor sănătos ideal, procesat din porumb. Se estimează că este cu aproximativ 20% mai dulce decât zahărul de masă și cu 5% mai dulce decât HFCS.

Meritul produsului:
1) este un îndulcitor natural în loc de un îndulcitor artificial, deoarece fructoza se găsește în mod natural în fructe și legume, precum și în miere.
2) are cea mai mare dulceață dintre zaharurile naturale. Dulceața sa este de 1,3 până la 1,8 ori mai mare decât cea a zaharozei. Pentru a ajunge la aceeași dulceață, utilizarea sa poate fi redusă în comparație cu zaharoza. Dulceața este caracteristica sa cea mai importantă în raport cu alte avantaje. Dulceața sa nu este fixă, ci se modifică în funcție de temperatură. Cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât dulceața este mai mare.
3) papilele gustative de pe limbă percep fructoza mai întâi decât glucoza și zaharoza, iar percepția dispare rapid. Ea nu maschează eliberarea de aromă a glucozei și zaharozei, deoarece vârful său de eliberare a aromei apare înaintea glucozei și zaharozei. Prin urmare, aroma băuturii nu va fi îmbunătățită și/sau menținută prin adăugarea de fructoză cristalină.
4) este puțin probabil să fie transformată în acid de către streptococii din cavitatea bucală. Spre deosebire de zaharoză, nu va fi utilizată de streptococi pentru a produce glucan, inhibând astfel generarea de carii dentare. Prin urmare, poate fi utilizat ca îndulcitor în produsele pentru copii.
5) datorită indicelui glicemic scăzut, glicemia crește lent după ingestie și necesită mai puțină insulină decât alte zaharuri, ceea ce este benefic pentru persoanele cu diabet de tip 2 și obezitate.

Utilizarea produsului: este utilizat în mod obișnuit ca îndulcitor nutritiv în alimente și băuturi. De asemenea, poate fi folosit ca umectant în produsele cosmetice.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Shanghai

Locație
No.201 Xin Jinqiao Road