Catalog

HCM MEDICA Medical Endoscop Camera de luat vederi Sistem de imagine LED Sursă de lumină rece LED

02.03.2023 00:00

HCM MEDICA Medical Endoscop Camera de luat vederi Sistem de imagine LED Sursă de lumină rece LED

Răspundeți la anunț

HCM MEDICA se concentrează pe produsele optice pentru endoscop și microscop de peste 13 ani, un producător de frunte pentru sistemul de imagine al camerei endoscopice, care se concentrează în special pe lumină și imagine. Avem sediul în Jiangsu, China, vindem în America, Europa, Asia, Asia, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est, Oceania, Africa.

Produsele principale includ: Sursa de lumină LED pentru endoscop, sursa de lumină LED pentru microscop, mini-sursa de lumină, lumină de examinare, cablu de fibră optică, faruri medicale, faruri ENT, faruri dentare, faruri de chirurgie plastică, faruri de chirurgie profundă.

Am trecut ISO 9001, 13485 și inspecția CE, produsele noastre de înaltă calitate ne-au adus o reputație foarte bună. Întotdeauna o mostră de pre-producție înainte de producția în masă; Întotdeauna inspecție finală înainte de expediere.

Folosim becul LUMINUS LED importat din SUA, vă asigură cea mai bună lumină pentru camera dvs. de la sursa originală.

Mai mult de 95% din accesoriile noastre sunt importate, nu folosim niciodată accesorii de calitate scăzută.

Garanție de 2 ani pentru întreaga sursă de lumină. De fapt, sursa noastră de lumină nu va fi scoasă din funcțiune în mai mult de 6-8 ani cu operechere atentă.

Ținem mereu pasul cu dezvoltarea pieței și cerințele utilizatorilor, suntem în contact regulat cu mulți dealeri, medici, fabrici din întreaga lume. Colectăm nevoile lor reale și facem produsul exact pentru ei, satisfacția clienților este întotdeauna scopul muncii noastre zilnice.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte