Catalog

Cuțit de turnare HSS "Berlin Profile

27.02.2023 15:00

Cuțit de turnare HSS "Berlin Profile

Răspundeți la anunț

1 set de cuțite de modelare HSS + deflector pentru plinte și plinte cu profilul "Berliner", "Altberliner" sau "Hamburger Profil"

1 set de cuțite de profil HSS + deflectoare pentru producerea de plinte cu profil Berlin, Berlin vechi sau Hamburg. Cu acest set complet, format din 2 cuțite de profil și 2 deflectoare profilate, vă puteți realiza cu ușurință propriile plinte, plinte și plinte. Setul se potrivește perfect ca accesoriu pentru capul de tăiat profiluri de siguranță universal de 40 mm și, de asemenea, pentru capul de tăiat profiluri Uni de 40 mm lățime din sistemul Euro. Acest set de tăietori respectă reglementările BG și este livrat într-un ambalaj din plastic. Vă rugăm să rețineți că nu sunt incluse capul de tăiere, uneltele de prindere sau alte accesorii.

Setul de tăietori de profile HSS pentru plinte sau plinte "Hamburg / Berlin / Altberlin" a fost conceput pentru a reproduce designul elegant al plintei în stil Wilhelminian din marile orașe din nordul Germaniei și din Berlin în special. Din acest motiv, pentru acest profil s-au stabilit diferite denumiri pentru plinte și plinte. Cu toate acestea, profilul de plintă Altberliner poate fi găsit și în multe alte zone din Germania. În funcție de regiune, acest profil mai este denumit și "plinta Hamburg", "plinta Berlin" sau "plinta Berlinul vechi".


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Germania

Regiune
Sachsen

Locație
Wurzen