Catalog

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

PIESE DE PRELUCRARE CNC

Răspundeți la anunț

Asianstar CNC Machining Factory, începând cu anul 2005, situat în orașul Dongguan, provincia Guangdong, China, este un producător profesionist de piese de prelucrare CNC, cu o dezvoltare pe termen lung, acum avem mai mult de 80 de angajați cu instalații 135 de mașini și o zonă de producție 2500SM.

Cu echipa noastră de ingineri experimentați și pricepuți, furnizăm piese de metal și plastic CNC personalizate de înaltă calitate pentru clienții din întreaga lume în multe domenii industriale. Suntem întotdeauna apreciați prin calitatea de înaltă toleranță și servicii unice de procese multiple. În prezent, lucrăm pentru clienți parteneri din SUA, Europa, Orientul Mijlociu, Asia, sprijinind proiectele clienților prin calitate excelentă, costuri minime și timp de execuție rapid.

Până în prezent, oferim servicii care includ strunjirea CNC, frezarea CNC, strunjirea și frezarea CNC, găurirea CNC, rectificarea, extrudarea aluminiului, servicii de forjare, fabricarea de tablă etc. Și aplicăm diverse tratamente de finisare a suprafeței pe produse în funcție de cerințele comenzii.

Materialele pe care le folosim în procesul de prelucrare CNC sunt în principal metal și plastic, cum ar fi aluminiu, alamă, cupru, oțel inoxidabil, oțel moale, titan, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, nylon, PTFE etc. Echipa noastră de ingineri înțelege în profunzime despre materiale și folosim materialele corecte pentru producție în funcție de funcțiile de producție. De asemenea, alegem cele mai bune soluții de producție și cele mai bune scule și freze pentru materiale unice.

Pe lângă experiențele de producție abundente, am construit, de asemenea, un sistem QC strict pentru a controla calitatea produselor noastre. Avem un sistem de control QC care include un fișier de control al procedurii QC înainte de începerea producției, acesta controlează procedura de producție urmând cu strictețe detaliile de calitate și avem o verificare QC de monitorizare în timpul procesului de producție, după care avem o inspecție QC finală pentru fiecare articol înainte de ambalare. Cu acest sistem QC dezvoltat, suntem capabili să controlăm precizia producției și aspectul produsului în perfectă și să prezentăm clienților produse superbe.

 


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Guangdong

Locație
Dongguan