Catalog

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

16.03.2023 06:00

Creaform GoSCAN 50

Răspundeți la anunț

Creaform GoSCAN 50 de vânzare, foarte puțin folosit în anul 2014, ore mici de utilizare
Încă în stare ca nouă, în stare excelentă de funcționare perfectă. Integrat cu software-ul VXelements. Vânzarea include accesorii, inclusiv geantă de transport, placă de calibrare, sursă de alimentare, cablu USB personalizat.

Creaform GO!SCAN 50 este cel mai versatil scaner 3D portabil portabil. Cu poziționare hibridă, măsurători de calitate profesională și scanare full color, GO!SCAN 50 poate face totul, aducând în același timp utilizatorilor cea mai ușor de utilizat experiență de scanare 3D cu lumină albă.

Go!SCAN 50 utilizează tehnologia luminii albe structurate pentru a scana 3D o mare varietate de subiecte și texturile (culorile) acestora: piese mecanice, artefacte istorice, machete și prototipuri.

Creaform Go!SCAN 50 este potrivit pentru scanarea obiectelor de dimensiuni medii și mari. În plus, acest scaner 3D oferă un raport preț/performanță foarte interesant. Acesta se potrivește în diverse cazuri de utilizare, cum ar fi ingineria inversă, toate etapele proceselor de proiectare și fabricație, conservarea patrimoniului muzeologic, restaurarea, arhivarea digitală, precum și divertismentul.

Creaform GoSCAN 50 Specificații tehnice
Gama de dimensiuni a pieselor (recomandată): 0.3 - 3,0 m
Rezoluție: 0.5 mm
Precizie: Până la 0,10 mm (0,004 in)
Scanare 3D rapidă: Obiectele tipice sunt scanate în 5 minute sau mai puțin
Opțiunea de scanare în culori: Rezultate color surprinzătoare din punct de vedere vizual, cu un nivel incredibil de detalii.
Sursa de lumină: Lumină albă (LED)
Rezoluția texturii: 50 până la 150 DPI
Culori textură: 24 biți
Software integrat: VXelements
Software compatibil: VXelements 3D Systems (Geomagic® Solutions), InnovMetric Software (PolyWorks), Dassault (CATIA V5 și SolidWorks), PTC (Pro/ENGINEER), Siemens (NX și Solid Edge), Autodesk (Inventor, Alias, 3ds Max,
Accesorii incluse: Geantă de transport, placă de calibrare, sursă de alimentare, cablu USB personalizat.
Accesorii opționale: Computer portabil certificat, Pachet de teren (pentru scanare în aer liber, la fața locului)


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Indonezia

Regiune
east asia

Locație
Jakarta

Data de sfârșit
12.03.2025 23:35