Catalog

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

26.11.2022 00:00

Mașină de apă ultrapură

Răspundeți la anunț

Smart-S15/30UF Smart-S15/30 Smart-S15/30 Smart-S15/30UV

Caracteristici și beneficii

- Cel mai mic și mai compact sistem de purificare a apei de laborator pentru apă de la robinet până la apă ultrapură, care combină într-o singură unitate pretratarea, filtrele Ro, Di, UV, UF și finale.

-Rezervorul complet este realizat din material de unică folosință turnat prin injecție: Polipropilenă pentru a preveni rugina și pentru a-l păstra curat, în conformitate cu standardele glp.

-Capacul superior al carcasei de pretratare poate fi deschis rapid pentru înlocuirea cartușelor, fără a deschide carcasa.

-Sistemul funcționează automat cu senzor electronic de presiune și control prin microcalculator.

-Oprire automată atunci când apa nu este disponibilă, oprire automată atunci când rezervorul este plin și oprire automată a apei atunci când pompa este oprită pentru o funcționare de 24 de ore.

-Funcție automată de clătire automată a rotofilmului pentru a prelungi durata de viață a rotofilmului

-Metru de rezistență online cu afișaj LCD cu lumină naturală pentru a determina calitatea apei deionizate sau a apei ultrapure

-Cu stilou portabil de testare a tds (solide totale dizolvate)/conductibilitate cu celulă uscată pentru testarea calității apei de alimentare și a apei brute.

-Rezervorul extern opțional este disponibil pentru diferite cerințe și pentru a asigura o alimentare suficientă cu apă.

-Furtunuri și adaptoare cu aprobare nsf și de cea mai înaltă calitate pentru a reduce valorile simbolice și a asigura calitatea apei ultrapure

-Pretratare de lungă durată (inclusiv cartușe din fibre PP și cărbune activ) pentru a proteja eficient membranele Ro.

-Modul Ro cu membrane Dow pentru a asigura o durată de viață lungă, funcționare stabilă și rate de desalinizare ridicate

-4 cartușe individuale de apă ultrapură cu rășini foarte bine șlefuite asigură o calitate a apei ultrapurii de până la 18,2 M.cm cu niveluri TOC și costuri de operare minime.

-Lampă UV cu două lungimi de undă (185 și 254 nm) pentru a inhiba dezvoltarea bacteriilor și a reduce TOC.

- Modul de ultrafiltrare MWCO 5000D pentru eliminarea eficientă a endotoxinelor pentru cultura celulară de precizie și fertilizarea in vitro.

-filtru de dezinfectare a terminalului PES cu strat dublu (0,45+0,1)um pentru a asigura apă curată terminală absolut lipsită de praf.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Provinz Shandong

Locație
Jinan