Catalog

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

21.03.2023 01:00

Generator de hidrogen respirator

Răspundeți la anunț

Mașina este echipată cu tehnologia Spe (Solid Polymer Electrolyte), cunoscută și sub numele de PEM (Proton Exchange Membrane), o tehnologie avansată la nivel mondial. Hidrogenul de înaltă puritate, de până la 99,99%, este produs prin electroliza apei pure, cu un curent și o presiune de ieșire a hidrogenului foarte stabile. Instrumentul are un afișaj digital mare: Curent de ieșire H2, condiții de lucru H2, puritate H2, cu 1 -. 6 ore funcție de setare a timpului, afișaj ore și minute rămase, funcție de alarmă pentru apă scăzută, funcție TDS ridicată. Există, de asemenea, un mod de veghe cu opțiunea de a utiliza doar hidrogen pur sau hidrogen și oxigen împreună.

Aparatul are un indicator al nivelului de apă și diverse funcții de siguranță care asigură o utilizare sigură. În interiorul aparatului am instalat un purificator foarte eficient care curăță apa, iar clientul trebuie să înlocuiască apa doar după șase luni. Aceste aparate cu durată lungă de viață pot produce hidrogen timp de 5 până la 10 ani fără nicio defecțiune, deoarece sunt utilizate numai piese de înaltă calitate.

Întregul utilaj este fabricat din fier în exterior, ceea ce îl face mai stabil și mai durabil în utilizare. Disponibil în două culori, alb și auriu.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Shandong Province

Locație
Jinan