Catalog

Film de poliimidă FEP 6251

08.11.2022 00:00

Film de poliimidă FEP 6251

Răspundeți la anunț

Seria FEP este o peliculă de poliimidă acoperită cu FEP pe una sau pe ambele fețe, care conferă sigilabilitate termică, asigură o barieră împotriva umidității și îmbunătățește rezistența chimică. Se utilizează în principal în izolarea firelor magnetice, izolarea bobinelor formate, CPTC și în căptușeala de eliberare.

Tip Peliculă de poliimidă FEP Construcții FEP
În această serie, codul de comandă de trei cifre, prima și a treia cifră reprezintă grosimea normală a stratului de acoperire FEP, simbolul 9 este utilizat pentru a reprezenta 12,7um (0,5 mil),6 la 2,54 um. HF este utilizat pentru a reprezenta pelicula de poliimidă acoperită cu FEP pe o singură față, iar FHF pentru față dublă.

banda de poliimidă 6251 este o folie generală de poliimidă care este acoperită sau laminată pe una sau pe ambele fețe cu fluoropolimer FEP, care conferă sigilabilitate termică, asigură o barieră împotriva umidității și îmbunătățește rezistența chimică.Banda de poliimidă 6251 este recomandată în aplicațiile care necesită o peliculă care poate fi lipită termic sau o rezistență la umiditate și substanțe chimice care depășește capacitățile foliei de poliimidă neacoperite.

Aplicații

● Tuburi

● Circuite de încălzire

● Pungi termosigilabile

● Diafragme și colectoare pentru automobile

● Izolație electrică

Furnizarea produsului

1. Lățimea: 5 ~ 500 mm ar putea fi tăiată.

2.iD-ul miezului: 40,50,76mm Diametrul exterior al rolei: 200~250mm

3. Ambalaj: Interior: Peliculă de polietilenă, În exterior: Carton sau carcasă de lemn

4. Plata: T / T sau L / C la vedere

5. Timp de livrare: 14 zile după primirea plății în avans sau a avizului L / C

6. MOQ: 200kgs


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Tianjin

Locație
Tianjin