Catalog

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

08.11.2022 00:00

Sisteme EV, sisteme electrice auto și marine, sisteme de acționare EV

Răspundeți la anunț

Kit de transmisie de putere, kit de conversie auto, controler de motor, vcu, obc, pdu, dc / dc, pentru autobuzul de oraș hibrid

Sistemele EV acoperă sisteme electrice auto și marine de 10kw până la 450 kw, incluzând sisteme de acționare EV, sisteme de control EV și sisteme de baterii cu litiu, soluțiile EV Goevnow sunt aplicate în principal în autoturisme electrice, vehicule comerciale electrice speciale, autobuze electrice de la 6 metri la 18 metri, camioane electrice de la 2 tone la 110 tone, bărci electrice și mașini electrice de inginerie. Produsele Goevnow sunt conforme cu tendința conceptului de protecție ecologică a mediului din toate țările lumii, Vehiculele electrice și bărcile electrice cu sisteme Goevnow EV sunt favorabile reducerii poluării gazelor de eșapament de pe șosele și a poluării cu ulei de pe suprafața apei.

Goevnow personalizează setul complet de soluții Goevnow pentru vehicule electrice/barci electrice pentru clienții din străinătate în funcție de diferiți parametri ai vehiculului. Goevnow a furnizat sisteme electrice complete pentru camioane electrice, iahturi electrice, vehicule agricole electrice, autobuze electrice, camioane electrice, camioane de gunoi electrice, bărci electrice de vizitare a obiectivelor turistice, trolii electrice, vehicule amfibii hibride, tractoare electrice, camioane grele electrice ect. pentru clienții producători de vehicule/barci/mașini din Asia de Est, Asia de Sud-Est, Africa,Oceania , Orientul Mijlociu, Europa și America. Ne-am angajat să promovăm electrificarea lumii, să reducem emisiile de carbon și să facem lumea mai ecologică și mai bună.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Guangdong

Locație
Shantou

Data de sfârșit
31.12.2023 10:00