Catalog

Snow Plastic Mesh Co.

Snow Plastic Mesh Co.

Snow Plastic Mesh Co.

18.10.2022 00:00

Plasă din plastic extrudat

Răspundeți la anunț

Plasă de plasă din plastic plat extrudat, Plasă de susținere a plantelor, Bariere de gard de zăpadă și garduri de protecție a copacilor

Plasa de plastic extrudat este o plasă de plastic cu utilizare universală, care poate fi utilizată pentru plase de susținere de lungă durată a plantelor cățărătoare, garduri de barieră și protecții pentru copaci. Snow dispune de o linie de producție de primă clasă pentru extrudarea plaselor din plastic.

Plasa de plastic extrudat este fabricată din materiale de calitate prin procesul de extrudare pentru a forma diverse produse de plasă și plasă de plastic.

Plasa de plastic extrudat poate fi produsă într-o gamă largă, de la garduri de barieră, plasă de plastic cu ranforsare ușoară până la ranforsare grea a gazonului, plasă de plastic și plasă de siguranță împotriva furtului, a animalelor de companie etc.

Alegeți plasa de plasă din plastic plasă plată în funcție de informațiile tehnice și tipurile pe care le oferim:

Material: 100%virgin HDPE;0.3% UV adăugat (culoare)
Greutate netă:2-300g/pc
Culoare:albastru;galben;verde;roșu(conform cerințelor)
Mesh:2mesh~70mesh
Lățime:20-200MM(conform cerințelor)
Lungime rolă:1-50M;1-100M;1-200M(conform cerințelor)
Forma găurii: pătrată,rotundă,hexagonală etc.
Tip: Înfășurat tricotat.

Tipurile comune de deschidere pentru ochiurile de plasă din plastic extrudat includ tipuri de ochiuri dreptunghiulare, rotunde și în formă de diamant.
De obicei, ambalate în rulouri în saci de folie de plastic cu etichete în interior și încărcate lejer în container. Multe dimensiuni diferite de ochiuri de plasă și dimensiuni de rolă disponibile pentru aceste produse.

Furnizăm plase de plastic în game complete de dimensiuni și aplicații, utilizate în principal în construcții, grădini, agricultură, inginerie și alte utilizări.

Plasă de plastic extrudat portocalie:

Plasă de plastic neagră cu ochiuri de plastic pentru protecția copacilor:


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte