Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Conservant pentru aditivi alimentari chimici în scopuri de cercetare, în stoc și sigur de utilizat.
Descriere produs 
Conservant CAS 24634-61-5 Sorbat de potasiu 
Denumire chimică. Sorbat de potasiu 
Formulă moleculară: C6H Formulă moleculară: C6H7KO2 
Greutate moleculară: 150,22 
Proprietăți: Cristale albe sau granule cristaline 
Cristale albe sau granule cristaline 
Putem furniza, de asemenea, sub formă de pulbere 
Sorbatul de potasiu este sarea de potasiu a acidului sorbic cu formula chimică C6H7KO2. Principala sa utilizare este aceea de conservant alimentar. 
Sorbatul de potasiu este eficient într-o varietate de aplicații, inclusiv în produse alimentare, vinuri și produse de îngrijire personală. 
Sorbatul de potasiu se obține prin reacția acidului sorbic cu o cantitate egală de hidroxid de potasiu. Sorbatul de potasiu rezultat poate fi cristalizat dintr-o soluție apoasă de etanol. 
Articol FCC-V/E202 Rezultat 
Etichetare Met Standard Met Standard 
Aspect Granule sau pulbere albă Granule albe Granule albe 
Rezultatul testului 99,0% - 101,0% 100,71% 
Acid liber (ca acid sorbic) max. 1% Nu se detectează 
Baza liberă (ca K2CO3) max. 1% 0,7% 
Metale grele (ca Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm 
Arsenic (ca As) ≤ 3 ppm < 3 ppm 
Pierdere la uscare ≤ 1,0% 0,38 
Plumb ≤ 2 ppm < 2 ppm 
 Punct de topire (ca acid sorbic) 133,0°C-135,0°C 133,0ºC-135,0ºC 
Mercur ≤ 1 ppm 0,0016 ppm 
Aldehide ≤ 0,1% 0,002% 
Rolul sorbatului de potasiu 
Sorbatul de potasiu poate inhiba în mod eficient creșterea și înmulțirea microorganismelor dăunătoare, cum ar fi mucegaiurile, drojdiile și bacteriile oxigenate, Staphylococcus aureus și Salmonella, dar este ineficient împotriva microorganismelor benefice, cum ar fi bacteriile anaerobe.microorganismele active, cum ar fi bacilii anaerobi și Lactobacillus acidophilus, aproape mai puternic împotriva dezvoltării decât împotriva sterilizării, prelungind în mod eficient durata de depozitare a alimentelor și păstrându-le aroma originală 
Sorbat de potasiu Aplicații 
1. Utilizat pe scară largă în industria alimentară, cosmetică, agricolă și în alte industrii. Inhibitori de mucegai și de drojdie, alimente, fungicide, denaturanți pentru uscarea uleiului, bactericide etc. 
2. Acid sorbic în alcool și băuturi. 
3. 3. Acidul sorbic în sosul de soia, produsele din sos de soia și murăturile. 
4. Acidul sorbic și potasiul în produsele acvatice. 
5. Acidul sorbic în carne și cârnați. 
6. Acidul sorbic în legumele și fructele proaspete. 
7. Acidul sorbic în conservarea produselor de panificație. 
8. Acid sorbic în conserve, produse de cofetărie și alimente proaspete. 
9. Acidul sorbic în brânza proaspătă. 
10. Acidul sorbic în conservarea margarinei. 
11. Conservant pentru alimente proaspete, acid sorbic în alte produse.
                        Categoria
                        Oferte                    
                        Stat
                        China                    
                        Regiune
                        Hubei                    
                        Locație
                        Wuhan