Catalog

Shandong TOPTEK Im & Ex.Co.,ltd.

Shandong TOPTEK Im & Ex.Co.,ltd.

Shandong TOPTEK Im & Ex.Co.,ltd.

10.10.2022 09:00

TOPTEK LASER Mașină de sudură cu laser portabilă 1000W/1500W/2000W/3000W

Răspundeți la anunț

TOPTEK Laser, laser cu fibră, mașină de sudură cu laser, aparat de sudură cu laser, mașină de sudură, aparat de sudură cu laser cu fibră

Aparatul de sudură cu laser cu fibră optică este o tehnologie de sudură avansată care reprezintă o alternativă perfectă la sudarea electrică tradițională, MIG și CO2.

Procesul de sudare cu laser topește zona de îmbinare prin intermediul unui fascicul foarte dens și cu energie foarte mare, cu o cantitate mare de căldură. Sursa laser monomodală cu fibră optică asigură o putere constantă și stabilă și un fascicul laser de înaltă calitate. Gama de putere a laserului poate fi ajustată în funcție de nevoile reale de producție. Această soluție garantează o flexibilitate de neegalat a aplicațiilor și o fiabilitate ridicată.

Din toate punctele de vedere decât sudarea convențională

Mai rapid: de 5-10 ori mai eficient decât sudarea convențională pentru sudare sau curățare.
2. Ușor de operat: nu este nevoie de un operator experimentat, orice mână verde poate fi instruită în mai puțin de 30 de minute.
3. Economie de costuri: 80% economie de costuri în comparație cu sudarea convențională, sudarea MIG, sudarea TIG. Mai puțini operatori, mai puțin consum (gaze, consumabile etc.) și mai puțin timp de lucru. De exemplu, dacă volumul de muncă este egal cu 1 operator experimentat care lucrează în 10 ore, dar cu o mașină de sudură sau de curățare cu laser, doar 1 persoană medie poate repara în 3 ore.
4. Cordonul de sudură este aproape invizibil, iar suprafața de sudură este netedă.
5. Foarte puțină deformare a piesei de prelucrat.
6. Operare mai sigură.
7. Sudare ecologică.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China