Catalog

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Cei mai buni producători de mașini de turnare automată din China

Răspundeți la anunț

ZhuoJie mașini de producție și vânzări de mașini de turnare automată, mașină de turnare complet automată este un fel de echipament de turnare a nisipului de argilă, în principal pentru producția de piese auto, capace de gură de vizitare, fier gri, piese turnate din fontă ductilă, cum ar fi pompa, eficiență ridicată, fiecare dintre mucegai de nisip timp de 25 de secunde, economisiți forța de muncă și un lucrător pentru a supraveghea activitatea mașinii, calitate ridicată a produsului, mașină presată din duritatea mucegaiului de nisip, cutie fără erori.

Linyi Zhuojie Machinery Co., Ltd. este situat în Linyi Mold science and Technology Industrial Park, filiala este situată în Suqian, Jiangsu, de la înființarea sa în februarie 2010, s-a angajat să furnizeze majoritatea întreprinderilor mici și mijlocii de turnare cu inteligență ridicată, fiabilitate ridicată, echipamente de turnare automată de înaltă performanță și costuri ridicate. Spiritul companiei de "inovație, armonie și filozofie de afaceri win-win", aderă întotdeauna la cercetarea independentă și proiectarea de dezvoltare și aplică în mod constant tehnologii noi, materiale noi, procese noi, în turnare, în special piese auto, industria hardware, a fost utilizat pe scară largă și foarte recunoscut, vânzările au crescut de la an la an, până la 90 de milioane de yuani pe an. În calitate de industrie de înaltă tehnologie, Linyi Zhuojie a stabilit o relație de cooperare pe termen lung cu Universitatea de Tehnologie din Qingdao, realizând "cooperarea școală-întreprindere, industrie-universitate win-win". Cu sprijinul puternic al talentelor și al politicilor, produsele companiei au obținut peste 50 de brevete naționale și au câștigat "Premiul național pentru inovație în domeniul echipamentelor de turnătorie" și "SX26070 up and down sand shooting automatic modeling and National Foundry Equipment Innovation Award", acordate de Asociația de turnătorie din China. A condus modernizarea echipamentelor de turnare naționale.
Pentru a asigura o stabilitate ridicată a echipamentului, insistăm pe adoptarea furnizorilor de componente de linie internațională, utilizarea electrică Siemens din Germania, pneumatică adoptă Japonia SMC, piese CKD, sistemul hidraulic adoptă Germania rexroth, Japonia de cercetare de ulei, etc., după verificare, recunoașterea pieței și sprijin, în grupul de clienți a schimbat trecutul de concurență vicioasă pe preț Conduce dezvoltarea benignă a industriei de fabricație a echipamentelor de turnare.
De-a lungul anilor, nu uităm intenția inițială, cu picioarele pe pământ, produse și servicii greu de făcut, în industrie pentru a câștiga o reputație. În calitate de furnizori de echipamente, știm că succesul oricărei realizări de la toți clienții și dezvoltarea, prin urmare, întotdeauna va acorda prioritate maximă intereselor clienților, personalul nostru de vânzări și de proiectare va asculta cu atenție cererile și sugestiile dvs., nu la echipamente ca scop final al vânzărilor, succesul vânzărilor, este doar începutul serviciului nostru, ZhuoJie după 7 * 24 de ore, Oferiți asistență tehnică pe tot parcursul vieții clienților. Aceasta este încrederea în produs, dar, de asemenea, responsabil pentru client. Compania a aderat întotdeauna la satisfacția clienților de 100% a scopului de servicii, pentru majoritatea clienților noi și vechi pentru a oferi servicii mai cuprinzătoare, mai atente, mai rapide. În viitor, Linyi Zhuojie va merge în lume cu spiritul de excelență al meșteșugarului și va întineri țara cu știință și tehnologie.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
linyi

Locație
Luozhuang Mould Industrial Park