Catalog

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

29.09.2022 11:00

Tuburi de honuire fără sudură, tije de placă de crom pentru cilindri hidraulici Producător

Răspundeți la anunț

XUD STEEL, YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY, lucrează ca producător și furnizor de aur pentru tuburi de honuire fără sudură, tije de placă de crom, țevi de oțel de precizie fără sudură trase la rece, cilindri hidraulici, cricuri hidraulice, bobine de oțel gi / pppgi pe piețele din întreaga lume.

Înființată în 2005, cu o suprafață de acoperire de peste 50.000 de metri pătrați și peste 100 de angajați, XUD STEEL (YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY) are o producție anuală de peste 60.000 de tone. XUD STEEL lucrează ca producător și exportator profesionist pentru produse din oțel, se concentrează în principal pe țevi din oțel carbon fără sudură, țevi de precizie trase la rece, tije de piston, țevi de precizie honuite, cilindri hidraulici, cricuri hidraulice, țevi din oțel aliat/galvanizat, bobine și benzi din oțel galvanizat/galvanizat pre-vopsit.

Compania noastră întreține relații de prietenie și cooperare între cele mai bune 10 oțelării interne pe tot parcursul anului. Printre partenerii strategici se numără: TPCO, BAOWU, XINYEGANG, ANSTEEL, BAOGANG GROUP, VALIN, etc. Dispunem de fabrici proprii de prelucrare în nordul și sudul Chinei pentru a oferi clienților mai multe servicii personalizate, cum ar fi finisarea fină (honuire/șlefuire/polizare), tratamente termice, tăierea în lungime, tratamente de suprafață și așa mai departe.

Cu o tehnologie excelentă și o experiență bogată în acest domeniu timp de mulți ani, produsele și serviciile noastre corespund în totalitate cerințelor diferiților clienți, am putea produce în funcție de nevoile speciale ale utilizatorilor finali / proiecte, care dobândesc pe scară largă recunoașterea și reputația clienților din țară și din întreaga lume. Rețeaua de vânzări a XUD STEEL acoperă multe țări. Cum ar fi SUA, Australia, Germania, Germania, Italia, Mexic, Brazilia, Rusia, Ucraina, Coreea de Sud, Thailanda, Vietnam, Filipine, Sri Lanka, Malaezia, Indonezia, Olanda, Arabia Saudită, Iran, India, Emiratele Arabe Unite și așa mai departe.

Produsele noastre din oțel sunt aplicate pe scară largă în presiunea hidraulică a mașinilor de inginerie, actuatoare liniare pneumatice, cilindri de pompă pentru puțuri de petrol, coajă de micromotoare, sisteme de măturare a bilelor de ulei lubrifiant, mandrine de folie de aluminiu, cilindri de gaz de înaltă presiune, arbori de automobile, textile, imprimare și vopsire, ambalaje de sticlă, role de transmisie și alte domenii, construcții (structură de oțel), aparate de uz casnic, fabricarea de automobile, containere (fabricarea de hambare din oțel), transporturi și industria mobilei.

În calitate de producător și furnizor profesionist de țevi/tuburi de oțel fără sudură de precizie, cilindri hidraulici, cricuri hidraulice, bobine de oțel gi/ppgi, am obținut certificatul de calitate ISO 9001 și ISO 14000. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare va lucra împreună pentru a oferi produse de înaltă calitate în conformitate cu cerințele clienților. Prietenii din întreaga lume sunt bineveniți să viziteze XUD STEEL și să discute chestiuni de cooperare. Pentru mai multe informații despre noi, vă rugăm să vizitați site-ul nostru www.xudsteel.com.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
PLANTS: SHANDONG CHINA/CHANGZHOU CHINA/ZHEJIANG CHINA.

Locație
YOUTH INDUSTRIAL AREA, DAIYUE DISTRICT, TAI'AN CITY, SHANDONG PROVINCE, CHINA.