Catalog

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropilenglicol din China de Est

Răspundeți la anunț

Rășină poliesterică nesaturată, epoxidică, poliuretanică

Propilenglicolul este adesea utilizat în țigările electronice pentru a îmbunătăți aroma și pentru a crea o mai bună atingere a gâtului.

O sticlă de "e-lichid" aromatizat pentru "vaping" prezintă propilenglicol ca ingredient principal. Propilenglicolul este utilizat în mod obișnuit pentru degivrarea aeronavelor.

Propilenglicolul este, de asemenea, utilizat în diverse produse comestibile, cum ar fi băuturile pe bază de cafea, îndulcitorii lichizi, înghețata, produsele lactate bătute și sucurile.Vaporizatoarele utilizate pentru livrarea de produse farmaceutice sau de îngrijire personală includ adesea propilenglicol printre ingrediente. Propilenglicolul este utilizat ca solvent în multe produse farmaceutice, inclusiv în formulări orale, injectabile și topice, cum ar fi pentru diazepam și lorazepam, care sunt insolubile în apă. Anumite formulări de lacrimi artificiale, cum ar fi Systane, utilizează propilenglicol ca ingredient. ca și etilenglicolul, propilenglicolul este capabil să reducă punctul de îngheț al apei, astfel că este utilizat ca lichid de degivrare a aeronavelor. Amestecurile apă-propilen glicol vopsite în roz pentru a indica faptul că amestecul este relativ netoxic sunt vândute sub denumirea de antigel pentru vehicule de agrement sau antigel marin.Propilen glicolul este frecvent utilizat ca înlocuitor al etilen glicolului în antigelul auto cu toxicitate redusă și ecologic. Propilenglicolul este, de asemenea, utilizat pentru a instalațiile sanitare din structurile vacante.Propilenglicolul este utilizat în medicina veterinară ca tratament oral pentru hipercetonemie la rumegătoare.Glucoza, care poate fi utilizată în acest scop la non-ruminanți, nu este eficientă din cauza consumului său de către microbii rezidenți din rumen.Propilenglicolul este parțial metabolizat în rumen în propianat, care poate fi utilizat ca sursă de energie.

Restul este absorbit în fluxul sanguin și utilizat de ficat pentru gluconeogeneză. C3H8O2Puritate99,95%AparențăLichid incolor, limpede, higroscopicClasăClasa de încărcătură generalăCAS NO.57-55-6Cod H.S29053200EINECS NO.200-338-0Umiditate≤0,2Acid liber ppm≤75Ash ppm≤80Punct de fierbere188,2℃Greutate moleculară76,09BRN NO.1340498Densitate relativă1.0362(20℃, 4℃)Refracție1.4329Punctul de inflamare98.9℃(închis)/107℃(deschis)ToxicitateBasatPunctul de topire-60


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Anhui

Locație
Tongling