Catalog

ITT Enidine GmbH

23.09.2022 01:00

Amortizor de șocuri din seria PXR

Răspundeți la anunț

Performanță stabilă și fiabilă într-un amortizor compact

Seria de amortizoare hidraulice fixe cu alezaj mic PXR de la Enidine se poate adapta la o gamă largă de condiții de intrare de energie. Această serie nouă și extinsă de amortizoare industriale rezistente la deteriorare oferă performanțe constante, ciclu după ciclu. Noile modele PXR sunt concepute pentru a absorbi energia maximă într-o carcasă compactă. Astfel, beneficiați de o performanță stabilă pe toată durata de viață a produsului.

Cu designul său autocompensator, seria PXR permite absorbția energiei în aplicații cu viteze mici și forțe de acționare mari. Seria PXR oferă, de asemenea, avantajul suplimentar al componentelor rezistente la coroziune, nichelate și al opritoarelor fixe. Modelele sunt adecvate pentru o gamă largă de condiții de funcționare cu mase și forțe de propulsie diferite.

Date tehnice
  • O gamă cuprinzătoare de produse cu oprire fixă creează flexibilitate în ceea ce privește dimensiunea și absorbția de energie pentru a acoperi o gamă largă de cerințe de aplicare.
  • Designul rezistent la manipulare asigură performanțe înalte și continue.
  • Sunt disponibile materiale speciale și tratamente de suprafață pentru a satisface cerințele personalizate.
  • Pachetele opționale de fluide și garnituri de etanșare extind intervalul standard de temperatură de funcționare de la (15°F la 180°F) la (-30°F la 210°F).
  • Cilindrii cu filet exterior oferă o varietate de opțiuni de montare și asigură o mai bună disipare a căldurii datorită suprafeței mai mari.
  • Tratamentul de suprafață placat cu nichel păstrează aspectul original de calitate și oferă cea mai lungă protecție împotriva coroziunii.
  • Standardele de calitate ISO asigură o funcționare fiabilă și o durată lungă de viață.

Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Germania