Catalog

FYEBOON CO., LTD

FYEBOON CO., LTD

FYEBOON CO., LTD

16.09.2022 09:00

Roller rutier Producător

Răspundeți la anunț

FYEBOON CO., LTD, este o întreprindere specializată în dezvoltarea și fabricarea de role de drum de dimensiuni mici și mijlocii.

Seria noastră de rulouri rutiere
3T, 4T, 6T, 8T, 10T role mecanice cu un singur tambur, 3T, 4T role mecanice cu un singur acționare cu tambur dublu, 3T, 6T, 8T role hidraulice cu un singur acționare cu tambur dublu și role vibratoare hidraulice cu mers pe jos.

Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă pentru rostogolirea pietrișului, a pietrei concasate, a amestecului de nisip și pietriș, a nisipului și pietrișului în stratul de fundație, în stratul de sub-bază și în ingineria de umplere. Pentru acostamentele autostrăzilor, trotuare, stadioane și peluze de grădină, precum și pentru compactarea conductelor și a șanțurilor pentru conductele de drenaj și alte domenii. Pentru compactarea diferitelor tipuri de sol necoezive, nisip, pietriș, amestec de nisip și pietriș, sol stabilizat și beton asfaltic etc., în special pe drumurile de țară și în comunitățile mari.mai economic și mai aplicabil pentru operațiunile de umplere și compactare a drumurilor, construcția de conservare a apei, tratamentul fundațiilor de dezvoltare imobiliară și alte proiecte mici.

 


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Liaoning