Catalog

Dehui Fermentation Intelligence Equipment Co., Ltd

Dehui Fermentation Intelligence Equipment Co., Ltd

Dehui Fermentation Intelligence Equipment Co., Ltd

14.09.2022 17:00

Echipamente pentru fabrica de bere Dehui

Răspundeți la anunț

Echipament de fabricare a berii 10BBL, Echipament de bere Craft Beer Brew, Echipament pentru microberărie de bere

1.304 placă de oțel inoxidabil ca întreg, iar producătorul nostru de plăci din oțel inoxidabil este cel mai bun din China

2. Eficiența de răcire a jachetei de plăci Maitreya este mult îmbunătățită.

3. 3. Mod de răcire în două etape

4. Materialul stratului de izolație este poliuretan de înaltă calitate cu o grosime de 80 mm

5. Precizia de lustruire de până la Ra0,4μ m 6. Test strict de presiune în rezervor 7. Conservarea energiei și emisiile de poluare

ECHIPAMENTELE DE FABRICARE A BEREI sunt din ce în ce mai populare în întreaga lume. Mulți fani ai berii doresc să înceapă o fabrică de bere de casă, să se bucure de viața lor împărtășind propria bere cu familia și prietenii, unii berari de casă intenționează să se extindă la o fabrică de bere comercială a unui brewpub sau a unei mini-fabrici după ani de experiență, iar unii berari experimentați doresc să înceapă propria afacere după ani de lucru în compania mare de bere. aceasta este o bună șansă de a face afaceri cu bere artizanală în acest domeniu.TianTai este o companie profesionistă de fabricare a echipamentelor de bere, care oferă servicii la cheie pentru echipamente de fabricare a berii și tehnologie de fabricare a berii.

Ca producător de echipamente de fabricare a berii de 25 de ani, ne-am specializat în echipamente de înaltă calitate pentru microberării ,fabrică de bereAni de experiență au creat soluții personalizate de echipamente de fabricare a berii pentru clienți.

Cooperează cu mai mult de 70 de țări .

Dacă aveți nevoie de echipamentul nostru, putem vorbi mai multe detalii. Sperăm că vă putem ajuta să faceți cea mai bună soluție pentru cariera dvs.



Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Shandong

Locație
Room 2421, Building 1,, Dongdu Guoji Plaza,, Jinan, Shangdong, China