Catalog

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Cărbune pe bază de peleți/granule/pulberi de carbon activat pentru tratarea aerului/gazului și tratarea apei

Răspundeți la anunț

Cărbune activ pe bază de cărbune pentru adsorbția gazelor și lichidelor

Cărbunele activ sub formă de pelete este creat prin extrudarea cărbunelui activ în pelete de formă cilindrică cu diametre cuprinse între 0,8 și 12 mm. Activitatea și suprafața lor ridicată îl fac ideal pentru multe aplicații în fază de vapori.

Cărbunele activ are proprietăți speciale care îi permit să elimine compușii organici volatili (COV), mirosurile și alți poluanți gazoși din aer. Este utilizat în principal în tratarea gazelor reziduale, cum ar fi H2s, Co, CO2, N2. purificarea gazelor toxice, procesarea gazelor, tratamentul de purificare a apei industriale și domestice, recuperarea solvenților etc

Cărbunele activ granular produs prin activarea cu abur a unor calități selecționate de cărbune.

Acesta este un cărbune activ granular cu activitate ridicată, fabricat prin activarea cu abur din calități selecționate de cărbune bituminos. Echilibrul perfect între porii de adsorbție și porii de transport asigură performanțe optime într-o gamă largă de aplicații de tratare a apei. Este un adsorbant de înaltă densitate. Care este potrivit într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi purificarea apei (potabile) și a lichidelor din procesele industriale.

Cărbunele activ în pulbere (PAC) este definit de ASTM ca fiind particule care trec printr-o sită cu ochiuri de 80 de ochiuri (0,177 mm) și mai mici. Prin variația condițiilor de fabricație, se creează structuri interne de pori, conferindu-se proprietăți de adsorbție unice, specifice fiecărui tip de produs. Alegerea produsului pentru o aplicație specifică va varia din cauza impurităților diferite și a condițiilor de procesare proprietare.

Capacitatea de adsorbție a cărbunelui activ sub formă de pulbere (PAC) îl face ideal pentru eliminarea unei varietăți de contaminanți din apă, aer, lichide și gaze.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Hebei

Locație
Shijiazhuang