Catalog

HEBEI LOVER IMPORT AND EXPORT TRADE CO.,LTD

HEBEI LOVER IMPORT AND EXPORT TRADE CO.,LTD

HEBEI LOVER IMPORT AND EXPORT TRADE CO.,LTD

13.04.2023 15:00

HUATAO HT650 pătură de aerogel pentru căldură Izolație termică

Răspundeți la anunț

Material de izolare termică, produse din aerogel, panouri din aerogel, particule de aerogel,

Specificație

HT650 a fost o pătură izolatoare Aerogel cu fibră de sticlă, similară cu Pyrogel XTE și Spaceloft (utilizată în principal pentru izolarea termică și izolarea clădirilor, temperatura de lucru de la -200ºC la 650ºC), conductivitatea termică de la 0,018-0,023 W/m.k

Descriere:

Seria HT650 este o serie de pături izolatoare flexibile și foarte eficiente în care aerogelul de siliciu este compus din fibre, Perfectă pentru izolarea țevilor, rezervoarelor, vaselor și a altor aplicații.

Seria HT650 este opțiunea ideală pentru cei care au nevoie de performanțe mai bune de izolare și de un consum mai mic de energie.

Aerogelul de silice Blanekt are cea mai mică conductivitate termică ≤0,021W/m.k dintre toate solidele recunoscute în prezent, cu această super nano-granule, seria HT650 este un material izolant flexibil, ecologic și ușor de manevrat, care îl face să fie produsul de top din industrie.

HT650 a fost o pătură izolatoare Aerogel cu fibră de sticlă, similară cu Pyrogel XT și Spaceloft ( utilizată în principal pentru izolarea termică și izolarea clădirilor, temperatura de lucru de la -200ºC la 650ºC), conductivitatea termică de la 0,017-0,023 W/m.k


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Hebei

Locație
Zhonghua north street