Catalog

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

Qingdao Huayushun Commercial Trade Co.,Ltd.

02.06.2022 00:00

Cabină de pulverizare automată personalizată cu CE

Răspundeți la anunț

Qingdao Huayu Shun Commercial Co Ltd face parte din Capeton Automotive Equipment Group și este responsabilă pentru exportul tuturor produselor Capeton Group. Căpitanul este un proiectant și producător profesionist de mașini și echipamente, care s-a dezvoltat de la cabina de pulverizare SK construită în 1992. Căpitanul s-a dezvoltat zi de zi și a stabilit o bază de producție pentru pictura și fabricarea panourilor sandwich în Shandong.

Astăzi, putem produce peste 3 000 de seturi de echipamente de vopsire, aproximativ 200 000 de metri pătrați de diverse tipuri de panouri sandwich și 800 000 de metri de diverse tipuri de țevi din oțel în fiecare an. în 2002, în orașul Zhucheng a fost înființată o bază de producție de sablare, iar în 2005 a fost înființată o bază de producție de turnare prin injecție.

Iar în 2006, comandantul a înființat Centrul Comercial Qingdao, care este operat de Qingdao Huayu Shun Commercial Co. Ltd. și este responsabil pentru toate afacerile de import și export la nivel mondial. A format un bun model industrial, adică de la vânzări de presă la producție, producție și vânzări.

Produsele Captain Group includ

  • Piese de reparații auto,
  • Cabine de vopsire pentru mobilier,
  • Cabine de pregătire,
  • Echipamente de sablare,
  • Linii de producție pentru tratamente anticorozive,
  • Piese turnate prin injecție,
  • diverse panouri EPS,
  • Panouri din vată de rocă,
  • Panouri din fibră de sticlă și panouri decorative pentru exterior,
  • Echipamente de catering și așa mai departe.

Produsele noastre sunt exportate în Germania, SUA, Suedia, Olanda, Danemarca, România, Africa de Sud, Australia, Canada, Italia, Noua Zeelandă, Nigeria, Zambia, Thailanda, Chile și alte țări și regiuni.

În fața unei piețe în continuă schimbare, maestrul consideră că este de datoria sa să ofere produse mai sigure, mai fiabile, mai eficiente din punct de vedere energetic și mai ecologice, să asculte cu atenție opiniile cumpărătorilor, să îmbunătățească calitatea produselor și serviciilor și să dezvolte noi produse.t de produse și servicii și să creștem constant puterea de inovare a companiilor și capacitatea de cercetare și dezvoltare a echipamentelor; ne vom adapta la viitor și vom aluneca printre valuri.

 


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Shandong

Locație
Qingdao