Catalog

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

26.05.2022 00:00

Racorduri, racorduri OPGW și ADSS pentru cabluri optice

Răspundeți la anunț

În prezent, compania noastră are o mare capacitate de a produce diverse fitinguri spiralate preformate, inclusiv fitinguri OPGW și ADSS pentru cabluri optice, împreună cu fitinguri pentru linii conductoare și cabluri de pământ.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. este o nouă companie angajată în cercetare și dezvoltare, producție și comerț. Compania este situată pe strada Hengshan nr. 189, în zona de dezvoltare de înaltă tehnologie din Shijiazhuang, provincia Hebei, China, și se întinde pe o suprafață de 26.593 de metri pătrați.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. produce fitinguri spiralate speciale preformate, care sunt utilizate pe scară largă în liniile de transmisie. În prezent, compania noastră are o mare capacitate de a produce multe fitinguri elicoidale preformate diferite într-un an, inclusiv fitinguri OPGW și ADSS pentru cabluri optice, precum și fitinguri pentru linii electrice și linii de împământare.r linii electrice și linii de împământare, care au trecut recent testele Institutului Național de Cercetare pentru Construcția Liniilor Electrice și ale Institutului de Cercetare a Cablurilor Electrice din Shanghai și au fost identificate de către grupul de experți al Comitetului Economic și Comercial din Hebei. Compania noastră a fost recunoscută ca o întreprindere de înaltă tehnologie de către Biroul de știință și tehnică din Hebei.

De la înființare, am acordat mai multă atenție calității produselor noastre, am consolidat înțelegerea calității personalului nostru și am construit un sistem perfect de control al calității, astfel încât am obținut calificarea sistemului internațional de calitate ISO 9001:2008. Există destui experți și echipamente avansate pentru producție și testare în compania noastră. Produsele noastre au fost vândute în multe locuri din țară și din străinătate și au fost utilizate în instalații de diferite niveluri de tensiune. Produsele noastre sunt testate în toate condițiile meteorologice și încă funcționează foarte bine, fără nicio problemă.

Pentru a oferi clienților un plan precis și eficient de reducere a vibrațiilor, compania noastră a înființat un laborator de vibrații cu ajutorul experților în linii de transmisie și al experților în vibrații ai companiei naționale de energie electrică. Putem testa caracteristicile de performanță și funcția de oboseală a amortizorului de vibrații și putem verifica evaluarea reducerii vibrațiilor în cablurile optice OPGW și ADSS, oferind o bază de testare științifică pentru proiectarea reducerii vibrațiilor în cadrul proiectelor.

Ghidul nostru de calitate: Punem clientul în centrul atenției noastre, ne concentrăm pe inovarea tehnicilor, consolidăm și perfecționăm sistemul de control al calității și furnizăm un produs de înaltă tehnologie pentru dezvoltarea energiei electrice.

Obiectivul nostru cantitativ: Rata de adecvare a produselor este de 100%; acceptarea clienților ajunge la 95%.Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Locație
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Data de sfârșit
06.04.2023 14:35