Catalog

Cel mai bun rădăcină de Astragalus organic uscat

23.05.2022 00:00

Cel mai bun rădăcină de Astragalus organic uscat

Răspundeți la anunț

Cel mai bun rădăcină de Astragalus organic uscat

Denumire latină: Radix Astragali

Introducere:

Rădăcina organică uscată de astragalus face parte din clasa superioară a TCM (medicina tradițională chineză) și, la fel ca ginsengul și rădăcina de lemn dulce, a fost utilizată pe scară largă.

Această plantă este rădăcina uscată de Astragalus membranaceus (Fisch.) Este cultivată în principal în provinciile Gansu, Shaanxi și Shanxi și în Mongolia interioară din China. Rădăcina plantei, în vârstă de patru până la cinci ani, este dezgropată primăvara sau toamna, curățată, tăiată în felii, uscată la soare și folosită neprelucrată sau amestecată la cuptor .

Principii active:

Constituenții activi ai Radix Astragali constau în polizaharide și flavonoide. Este foarte apreciat ca medicament tonic, pectoral și diuretic. rădăcina organică uscată de astragalus este utilizată pentru a revigora energia vitală, Qi, în special pentru deficiența de Lung-Qi și Spleen-Qi. Ajută la disiparea puroiului și la accelerarea vindecării rănilor. Rădăcina de astragalus este un tonic puternic, un stimulent al imunității și o plantă medicinală anti-îmbătrânire.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte