Catalog

Fructe de Schisandra organice

24.06.2022 00:00

Fructe de Schisandra organice

Răspundeți la anunț

Denumire latină: Schisandra chinensis

Specificații: (100% natural, fără conservanți adăugați)

Umiditate: <18%

Impuritate: <1%

Cenușă: <3%

Pulbere: 60-80mesh

Depozitare: Păstrați în loc răcoros și uscat

Aplicații: Produse farmaceutice, cosmetice, supliment alimentar

boabe de schisandra organice este o plantă tradițională chineză populară .

Chinezii au folosit în mod tradițional schisandra ca un tonic hrănitor al întregului corp, care are toate cele cinci gusturi și susține toate cele cinci "elemente". Pentru modul de gândire chinezesc, asta înseamnă că sprijină sănătatea generală și funcționarea multor sisteme biologice cheie. Pentru modul de gândire occidental, acest lucru înseamnă adesea că planta sau produsul botanic ne ajută să devenim mai rezistenți la stres.

Fructus Schisandrae: Primul cuvânt "Wu" înseamnă "cinci". Al doilea cuvânt "Wei" înseamnă "gust", iar al treilea cuvânt "Zi" se referă la "sămânță".

Așa cum sugerează și numele plantei, Fructus Schisandrae este o sămânță cu cinci gusturi, care sunt acru, amar, dulce, înțepător și sărat.

"Fructus Schisandrae are proprietăți calde. Conține toate cele cinci gusturi" Coaja fructului este dulce, țesutul cărnos este acru, iar miezul semințelor este amar și picant. Toate aceste părți au gusturi sărate. Cu toate acestea, gusturile predominante ale acestei plante sunt acru și sărat.

Fructele organice de fructe de schisandră sunt folosite în medicina chineză pentru a astrăge plămânii și a hrăni rinichii. Ajută la producerea de lichide corporale, la stoparea transpirației, la consolidarea esenței și la ameliorarea diareei. De asemenea, poate calma inima și liniști mintea.

Diferența dintre Schisandra chinensis de Sud și Schisandra chinensis de Nord

În China, există două tipuri: Schisandra chinensis de Sud și Schisandra chinensis de Nord.

Locul de origine al Schisandra chinensis de Sud este provincia Shaanxi și Hubei. Provincia Jilin, Heilongjiang și Liaoning este principalul loc de origine al Schisandra chinensis de Nord.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China