Catalog

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

19.05.2016 00:05

Partenerii perfecți

Echipa Haas F1 Team apelează la dealerul Haas pentru fabricarea și modificarea pieselor pentru mașinile de curse.

Echipa Haas F1 Team apelează la dealerul Haas pentru fabricarea și modificarea pieselor pentru mașinile de curse.

Haas Automation, Inc este o companie binecunoscută pentru furnizarea, suportul și service-ul de mașini unelte CNC printr-o rețea internațională de

La sfârșitul lunii februarie, centrul HFO din Barcelona – ce face parte din compania HITEC Máquinas CNC SL – a primit o solicitare deosebită... de la echipa Haas F1, care testa în acel moment noua sa mașină VF-16 F1 pe circuitul Circuit de Barcelona-Catalunya, în pregătirea pentru startul Campionatului Mondial de Formula 1 2016.

Pentru a permite începerea antrenamentului pentru oprirea la boxe pe 25 februarie, echipa Haas F1 a descoperit că era nevoie de unele modificări la cheile inelare ale mașinilor de fixare a roților și la alte echipamente ale boxei.„A fost de asemenea nevoie de fabricarea unor componente legate de piulițele prezoanelor de roată ale mașinii,” spune un purtător de cuvânt al echipei.

S-a luat legătura rapid cu centrul HFO din Barcelona, situat la circa 30 de minute de pistă, unde programatorii și operatorii Haas specialiști au folosit un centru de prelucrare verticală cu 5 axe Haas UMC-750, un strung CNC Haas ST-30 și un centru de prelucrare verticală Haas VF-2 pentru a modifica și a fabrica piesele necesare, care apoi au fost livrate rapid la pistă.

„Haas Automation este mai mult decât un sponsor,” spune Guenther Steiner, liderul echipei Haas F1:„Este un partener veritabil în construirea organizației noastre.Centrul HFO de aici, din Barcelona [distribuitorul Haas pentru Spania], a putut în foarte scurt timp să pună la lucru tehnicieni foarte pricepuți care au fabricat și modificat piesele de care aveam nevoie.Am atins un înalt nivel de eficiență prin utilizarea resurselor companiei Haas Automation [și a partenerilor acestora], și acest lucru ne-a permis să profităm la maximum de testul nostru.”

Fiecare centru HFO (există 170 în întreaga lume) este construit, echipat și dotat cu personal la standardele stringente impuse de compania din California, astfel încât clienții să primească servicii la același nivel – inclusiv livrarea pieselor în 24 de ore, oriunde s-ar afla aceștia.

Andreas Le Noir este coproprietar al companiei HITEC Máquinas CNC SL: „A fost o mare plăcere pentru noi să ajutăm echipa Haas F1 în timpul testelor de la Barcelona prin fabricarea și modificarea unor piese esențiale ale mașinii și echipamentelor de boxă. Dificultatea a constat în procurarea rapidă a materialelor și sculelor și în livrarea rapidă a pieselor,” spune domnia sa. „Am livrat piese chiar și la ora 2 sau 3 dimineața! Echipele F1 lucrează 24 de ore pe zi, astfel că inginerii noștri de aplicații a trebuit să fabrice piese într-un timp foarte scurt, lucrând din greu și cu program prelungit.”

Domnia sa a adăugat: „Conceptul HFO este conceput pentru a oferi clienților suport tehnic și de vânzări ca și cum ar lucra direct cu Haas, dar cu servicii locale și personale. Acesta a fost un bun exemplu ilustrând cât de strâns lucrăm cu Haas și modul în care Haas ne sprijină pe noi pentru a oferi cele mai bune servicii și cel mai bun suport posibile.”

Mai multe știri

Haas Automation Europe lansează sistemul HaasConnect de monitorizare mobilă pentru toate mașinile ec...
Haas Automation Europe (HAE) are plăcerea de a anunța că fundația Gene Haas Foundation (GHF) va dona...
Centrul extrem de popular de perforare/filetare DT-1 de la Haas Automation, Inc. este acum disponibil cu un arbore
Haas Automation își sărbătorește cele mai bune rezultate în urma unui târg comercial european; compania și-a propus o
Mașinile cu amprentă la sol mică Centru de găurire/filetare DT-1 și Centru de găurire/frezare DM-1 produse de Haas
Haas Automation Europe a dezvăluit anumite detalii despre cele mai recente zile demonstrative, care vor avea loc î