Catalog

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

19.05.2016 00:05

Conferința HTEC Haas 2015, un enorm succes

Haas Automation Europe anunță că a organizat o conferință HTEC (Centru de educație tehnologică Haas), de mare succ

Haas Automation Europe anunță că a organizat o conferință HTEC (Centru de educație tehnologică Haas), de mare succes, în apropiere de Stuttgart, Germania, în perioada 3 – 4 noiembrie  2015. Mai mulți delegați importanți au participat la evenimentul de două zile, atât din sectorul industrial, cât și din cel al educației, bucurându-se atât de prezentări informative și ateliere, cât și de o vizită la uzina locală a firmei Mercedes Benz.

Participanții de înaltă calitate și o atmosferă vibrantă s-au numărat printre ingredientele care au făcut ca această Conferință HTEC anuală să fie un eveniment de neratat. Subiectele cheie au inclus discuții despre provocarea cu care se confruntă școlile pentru a se adapta cu succes la industrie și despre modul în care acestea pot atrage mai mulți elevi în învățământul dedicat tehnologiei cu comandă numerică.

Programul conferinței găzduite de centrul HTEC aparținând BFW Schömberg din Stuttgart s-a bucurat de prezentarea domnului Fiz. dipl . Kremer, din cadrul Institutului Fraunhofer , care a vorbit despre cerințele aflate în continuă schimbare, cu care se confruntă profesioniștii și care decurg din digitalizarea intensă din producție. Printre alte prezentări, Egon Fenrich, manager al centrului de profit BFW Schömberg, a ținut un discurs informativ despre instruirea în comandă numerică, deficitul de personal dedicat și despre calificări.

În ceea ce privește instruirea, Haas Automation Europe a profitat de ocazie pentru a anunța noul său program de pregătire a profesorilor. Scopul programului de pregătire este acela de a le furniza profesorilor care predau cursuri despre mașinile Haas toate cunoștințele de care au nevoie, pentru a utiliza întreaga gamă de funcții pe care mașinile Haas o are de oferit.

Având planificată o etapă pilot pentru primăvara anului 2016, Haas se angajează să plătească între 50 și 70% din costurile necesare pentru instruirea profesorilor.

După prezentări și anunțul făcut de Haas, delegații participanți la conferință au putut fi martorii unei serii de ateliere tehnologice, în după-amiaza primei zile, evenimente susținute de firmele partenere Haas, inclusiv specialiștii în metrologie, Renishaw, gigantul industrial în producția de scule, Iscar, expertul în dispozitive de prindere a pieselor de prelucrat, Schunk, specialiștilor CADCAM, DP Technology și Autodesk, precum și expertul în sisteme de răcire, Cimcool. Conferința HTEC 2015 s-a încheiat în cea de-a doua zi, cu oportunitatea rară de a arunca o privire în culisele uzinei Mercedes Benz, aflată în apropiere de Sindelfingen.

Printre directorii executivi ai Haas Automation care au participat la Conferința HTEC s-au numărat Peter Zierhut (VP Motorsport Marketing și HTEC), Uwe Grünwitz (director de vânzări la Haas Süddeutschland), Marc Springstein (director comercial DACH) și Simon Vanmaekelbergh (coordonator al centrului HTEC și al Parteneriatului educațional al acestuia). Din cadrul BFW Schömberg au participat Wolfgang Martens (director de produse și calificare) și Markus Homburg (director educativ), în timp ce, printre reprezentanții firmelor partenere, s-au numărat Patrick Burgun (director general, DP Technology Germania) și Kurt Brenner (director de producție, design, învățământ particular și universități în cadrul Iscar Germania).

Mai multe știri

Haas Automation Europe lansează sistemul HaasConnect de monitorizare mobilă pentru toate mașinile ec...
Haas Automation Europe (HAE) are plăcerea de a anunța că fundația Gene Haas Foundation (GHF) va dona...
Centrul extrem de popular de perforare/filetare DT-1 de la Haas Automation, Inc. este acum disponibil cu un arbore
Haas Automation își sărbătorește cele mai bune rezultate în urma unui târg comercial european; compania și-a propus o
Mașinile cu amprentă la sol mică Centru de găurire/filetare DT-1 și Centru de găurire/frezare DM-1 produse de Haas
Haas Automation Europe a dezvăluit anumite detalii despre cele mai recente zile demonstrative, care vor avea loc î