Catalog

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

19.05.2016 00:05

Fundația Gene Haas va dona 425.000 $ pentru burse de studiu în domeniul prelucrării și fabricației unui număr de 61 de școli

Haas Automation Europe are plăcerea de a anunța că un număr de 61 de școli din 15 țări europene vor primi un total

Haas Automation Europe are plăcerea de a anunța că un număr de 61 de școli din 15 țări europene vor primi un total de 425.000 $ (377.000 €) din partea fundației Gene Haas Foundation (GHF). Acești bani reprezintă un dar din partea d-lui Gene Haas, fondatorul și CEO al companiei Haas Automation, ce vor fi folosiți pentru burse în domeniul prelucrărilor mecanice și fabricației.

Fondurile oferite de GHF au ca scop sprijinirea elevilor și a părinților acestora pentru plata taxelor de școlarizare, a manualelor, a îmbrăcămintei de lucru, a uneltelor mici sau a excursiilor de studii.

Anul acesta, Haas Automation a primit 69 de cereri de fonduri, dintre care 23 numai din Belgia, în timp ce Polonia (12 cereri), Croația (7) și Spania (7) au arătat un interes considerabil acestui program. Suma totală cerută a fost de 1.296.328 $.

Cei 61 de solicitanți acceptați pentru anul 2015 vor primi câte o parte din cei 425.000 $. Școlile respective se află în Belgia, Croația, Finlanda, Franța, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania și Ucraina. Suma cea mai mare acordată anul acesta este 17.500 $, și va fi primită de trei școli: IES Luis Vives (Spain); Oulu University of Applied Sciences (Finland); și Technische Scholen Mechelen (Belgium).

De-a lungul anilor, obiectivul final al burselor de studiu GHF este creșterea nivelului de calitate și la păstrarea elevilor în domeniu, prin intermediul programelor de instruire în producție din toată Europa. Anul viitor, GHF speră să-și extindă prezența în Europa și să contribuie la revitalizarea învățământului tehnic.

Bursele sunt administrate în colaborare cu Haas Automation și National Institute for Metalworking Skills (NIMS – Institutul Național pentru Educație în Prelucrarea Metalelor). În Europa, proiectul este condus de dl Simon Vanmaekelbergh, coordonatorul Centrului de învățământ tehnic Haas (HTEC) și al Parteneriatului educațional al acestuia. Bursele fac parte din angajamentul fundației Gene Haas pentru sprijinirea învățământului tehnic. Fundația Gene Haas oferă burse pe trei continente. Rețeaua de Centre de educație tehnologică Haas (Haas Technical Education Center – HTEC) contribuie la mii de programe de instruire în prelucrarea mecanică din America de Nord, Europa și Africa și se va extinde în curând în Asia.

Mai multe știri

Haas Automation Europe lansează sistemul HaasConnect de monitorizare mobilă pentru toate mașinile ec...
Haas Automation Europe (HAE) are plăcerea de a anunța că fundația Gene Haas Foundation (GHF) va dona...
Centrul extrem de popular de perforare/filetare DT-1 de la Haas Automation, Inc. este acum disponibil cu un arbore
Haas Automation Europe și centrul HFO (Haas Factory Outlet) francez, Realmeca, au inaugurat cel mai recent centru
Mașinile cu amprentă la sol mică Centru de găurire/filetare DT-1 și Centru de găurire/frezare DM-1 produse de Haas
Haas Automation Europe a dezvăluit anumite detalii despre cele mai recente zile demonstrative, care vor avea loc î