Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

30.01.2023 00:01

Start pentru o nouă serie de motoare liniare de la Dunkermotoren

Cu familia de produse SL 38, Dunkermotoren, un brand al AMETEK, prezintă prima dimensiune a noii serii de motoare liniare "ServoLinear". Familia SL impresionează prin performanțe și flexibilitate deosebite. Punctele forte ale motoarelor SL 38 constau în special în viteza, forța și accelerația lor.

Forțele de vârf ale noilor motoare liniare ajung până la 3700 N la o accelerație de peste 200 m/s2. Aplicațiile care foloseau anterior motoare cu ax lent sau transmisii cu curele imprecise pot fi acționate acum mult mai rapid și mai precis cu noul SL 38, crescând astfel semnificativ randamentul aplicației.

Pentru a satisface cerințele diverse ale unei game largi de aplicații industriale, au fost dezvoltate în total cinci versiuni ale SL 38. Toate acestea se bazează pe același motor de bază, care a fost adaptat pentru a corespunde cerințelor speciale ale domeniului de aplicare respectiv. Pornind de la componentă, de exemplu, este instalat ca un modul "gata de utilizare" sau cu o placă de montaj anti-rotație în versiunea TwinGuide. Pentru condiții de mediu dificile sau pentru funcționarea în industria alimentară, SL 38 este disponibil și într-o versiune din oțel inoxidabil. Această opțiune are suprafețe uniforme din oțel inoxidabil, conexiuni cu șuruburi hexagonale și garnituri igienice speciale, pentru a garanta clase de protecție de până la IP69K.

O caracteristică specială disponibilă în toate versiunile este sistemul opțional de răcire cu apă, care permite dublarea forțelor continue ale motoarelor.

Diferitele versiuni ale familiei SL 38 permit utilizarea produsului ServoLinear cu o mare flexibilitate. Capacitățile de forță ridicată sunt necesare în domenii precum construcția de mașini speciale. Accelerația și vitezele ridicate asigură, la rândul lor, timpi de ciclu mai scurți și astfel se obține o creștere a producției. Acest lucru înseamnă că procesele de producție pot fi realizate mult mai rapid și mai precis. În viitorul apropiat, seriei ServoLinear i se vor adăuga și alte dimensiuni, de exemplu pentru utilizarea în condiții stricte de spațiu de instalare, acoperind o gamă și mai largă de performanțe.

Mai multe știri

Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...

22.03.2024 01:05

Foarte compact și la obiect
Noul encoder de înaltă rezoluție de la Dunkermotoren pentru cele mai înalte cerințe de precizie
în perioada 16-18 aprilie 2024 la Messe Frankfurt, standul A171.
Odată cu modernizarea mediului de programare MotionCode de la nexofox, programarea motoarelor inteligente este acum și mai ușoară și nu mai există limite pentru arhitecturile de automatizare descentralizate.

Utilizat pe scară largă și versatil - motorul fără perii BG 75 de la Dunkermotoren, o marcă AMETE...