Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.11.2022 09:11

Dunkermotoren și Siemens dezvoltă împreună un nou prototip de expoziție comercială

Dunkermotoren, o marcă a AMETEK, este de mulți ani partener de produs al Siemens pentru sistemele SIMATIC MICRO-DRIVE. Recent, Dunkermotoren a lucrat mai îndeaproape cu Siemens pentru a dezvolta și mai mult PROFINET, tehnologia de interfață Ethernet industrială independentă de producător. Astfel, a fost logic să ne unim forțele și să ne demonstrăm dezvoltările împreună cu un model prototip comun pentru expoziția comercială

Modelul demonstrează funcționarea sincronă a 4 axe care deplasează un vârf de măsurare simbolizat cu o distanță constantă pe un profil de plastic cu mișcare de rotație și liniară. Acest lucru este posibil cu două motoare BG 66 dPro PN pentru vârful de măsurare și două motoare BG 75 dPro PN pentru profilul de plastic în mișcare. Motoarele dPro PN integrează interfețe PROFINET certificate și acceptă profilul de acționare PROFIdrive în clasele de aplicații 1 și 4. Astfel, o gamă largă de dispozitive poate fi utilizată fără probleme prin intermediul portalului TIA.

O altă caracteristică specială a modelului de expoziție este combinarea unui model fizic cu o imagine virtuală. Cu ajutorul software-ului de simulare SIMIT și NX MCD, a fost posibilă construirea modelului 100% de la distanță, de la biroul de acasă, începând cu proiectarea inițială a conceptului și trecând la programare și punerea în funcțiune virtuală. Datorită fazei de testare digitală, a fost posibil să se construiască modelul fizic și să se programeze controlerul fără nicio problemă. Imaginea virtuală poate fi controlată pe un computer separat ca o simulare identică a modelului real, replicând astfel efectele modelului real. În ceea ce privește controlerul, nu există nicio diferență între modelul digital și cel real.

Modelul a fost prezentat în premieră la LogiMAT 2022 și a fost punctul culminant al standului Dunkermotoren. Asigură-te de parteneriatul puternic dintre Dunkermotoren și Siemens.

Mai multe știri

Dunkermotoren publică un nou număr al revistei sale de mișcare "mo

În perioada 14-17 mai 2024, expoziția Interclean din Am...

22.03.2024 01:05

Foarte compact și la obiect
Noul encoder de înaltă rezoluție de la Dunkermotoren pentru cele mai înalte cerințe de precizie
în perioada 16-18 aprilie 2024 la Messe Frankfurt, standul A171.
Odată cu modernizarea mediului de programare MotionCode de la nexofox, programarea motoarelor inteligente este acum și mai ușoară și nu mai există limite pentru arhitecturile de automatizare descentralizate.

Utilizat pe scară largă și versatil - motorul fără perii BG 75 de la Dunkermotoren, o marcă AMETE...