Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

29.09.2022 05:09

Complet conectat

În operațiunile zilnice, managerii de laborator trebuie, de obicei, să monitorizeze și să gestioneze mai multe sisteme. Dacă informațiile despre dispozitive, despre oameni și despre procesele în desfășurare sunt disjuncte și răspândite în numeroase silozuri de date, managerii au nevoie de mult timp pentru a găsi date specifice. O platformă IoT poate consolida aceste informații într-un singur sistem folosind o aplicație standardizată și, astfel, poate reduce semnificativ timpul necesar pentru a căuta date specifice. Prin urmare, cu ajutorul platformelor IoT comerciale, companiile pot interconecta, monitoriza, analiza și utiliza datele în moduri noi.

Abordări și soluții promițătoare sunt deja utilizate în multe laboratoare, toate acestea conducând la viziunea "laboratorului viitorului". Pentru a contribui la această viziune, Eppendorf se asociază cu eLabNext și Clustermarket pentru a furniza date de la instrumentele de laborator în contextul adecvat și pentru a impulsiona abordarea holistică a propriei platforme digitale VisioNize® Lab Suite (VNLS).

VNLS este concepută ca o soluție digitală IoT deschisă bazată pe cloud, care permite gestionarea digitală globală a laboratoarelor. Software-ul oferă monitorizare de la distanță a dispozitivelor, notificări, planificare a întreținerii, documentație a dispozitivelor, precum și opțiuni de rezervare a echipamentelor de laborator.

Datele rezultate, de exemplu, datele privind temperatura din congelatorul ULT sau ciclurile viitoare de întreținere a centrifugelor, sunt esențiale pentru a spori siguranța probelor, productivitatea și eficiența în laboratoare și în cadrul altor instrumente utilizate.

Eppendorf colaborează cu noi parteneri de colaborare pentru a integra VisioNize® Lab Suite cu produsele lor digitale pentru a oferi date live în contextul corect. Acest lucru reprezintă un avantaj enorm pentru utilizatorii de laborator, deoarece simplifică semnificativ activitatea administrativă, eliberează capacitatea de lucru și ajută astfel la evitarea utilizării mai multor instrumente software izolate.

www.eppendorf.com/visionize

Aflați mai multe despre partenerii strategici:

Despre Clustermarket

Clustermarket este liderul mondial în domeniul gestionării laboratoarelor, ajutând laboratoarele să își optimizeze operațiunile și să accelereze rezultatele. Clustermarket dotează echipele de cercetare cu o soluție software ușor de utilizat care le permite să coordoneze utilizarea echipamentelor, să planifice activitățile de întreținere și să genereze rapoarte și previziuni pentru planificarea resurselor. Sistemul intuitiv este conceput pentru o implementare rapidă și o adoptare ridicată în cadrul organizației, oferind în același timp și integrări cu diverse alte soluții software.

www.clustermarket.com

Despre eLabNext

eLabNext permite laboratoarelor să îmbunătățească eficiența și calitatea cercetării prin furnizarea unui software de gestionare a informațiilor de laborator cuprinzător și flexibil. De la birourile din SUA (Boston) și Europa (Olanda), deservim clienți din întreaga lume. Partenerul dumneavoastră în digitalizarea laboratoarelor. eLabNext este o marcă a Bio-ITech BV, parte a grupului Eppendorf.

www.elabnext.com

Despre Eppendorf

Eppendorf este o companie lider în domeniul științelor vieții care dezvoltă și vinde instrumente, consumabile și servicii pentru manipularea lichidelor, a probelor și a celulelor în laboratoare din întreaga lume. Gama sa de produse include pipete și sisteme automate de pipetare, dozatoare, centrifuge, mixere, spectrometre și echipamente de amplificare a ADN-ului, precum și congelatoare la temperaturi foarte scăzute, fermentatoare, bioreactoare, incubatoare CO2, agitatoare și sisteme de manipulare a celulelor.

www.eppendorf.com



Mai multe știri

Cu Mastercycler® X40, rutina zilnică de laborator nu numai că va fi fiabilă și eficientă, dar...

Takara Bio Inc. (Takara Bio) și Eppendorf SE, două companii de top din industria științelor vieții, au plăcerea de a anunța colaborarea lor în cadrul unui acord strategic de co-marketing.
promoții 01 septembrie 2023 - 31 decembrie 2023
La Eppendorf, recunoaștem rolul cheie pe care consumabilele din plastic îl joacă în laborator. În același timp, suntem conștienți că echilibrarea cerințelor științei moderne cu grija pentru mediu este o provocare cheie pentru managementul unui laborator de științe ale vieții. Prin urmare, urmăm principiul "Reducere, reutilizare, reciclare" ori de câte ori este posibil și ne bazăm din ce în ce mai mult pe utilizarea de materii prime bio.

În acest an, compania Eppendorf SE din Hamburg, specializată în științele vieții, acordă pentru a...

Pipete Eppendorf Xplorer® și Xplorer plus cu un singur canal au fost certificate cu eticheta...