Catalog

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

02.08.2022 11:08

Senzor laser de înaltă performanță cu interfață EtherNet/IP integrată

senzorii cu laser din seria optoNCDT 1900 de la MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG sunt deosebit de compacți și de înaltă performanță. Cu efect imediat, senzorii de deplasare și de distanță oferă și mai multe opțiuni de integrare în mediile industriale. În plus față de senzorii cu interfață EtherCAT integrată, sunt acum disponibile și noi modele cu interfață EtherNet/IP integrată. Senzorii își arată punctele forte în special în procesele foarte rapide, de exemplu în producția de baterii și electronice, în mașinile de ambalare și în aplicațiile de robotică.

Senzorii laser optoNCDT 1900 măsoară deplasarea și distanța cu o precizie extrem de mare și la viteză mare. Noua interfață integrată EtherNet/IP adaugă o altă opțiune pentru o conexiune industrială fiabilă la portofoliu. Sunt deja disponibile modele cu interfață EtherCAT integrată. În multe aplicații, este necesară conectarea în rețea strânsă a mai multor dispozitive și mașini. Acest lucru se realizează adesea prin intermediul sistemelor moderne de fieldbus. Integrarea senzorilor Micro-Epsilon în controlerele Industrial Ethernet este facilitată de interfața integrată.

Performanța și precizia ridicată, combinate cu dimensiunile reduse, disting acești senzori laser. Acestea rezolvă extrem de rapid măsurătorile de deplasare și de distanță și sunt concepute special pentru procese cu viteze mari. Acestea sunt utilizate, printre altele, în domeniul turnării prin injecție, al ambalajelor și al mașinilor CNC, în industria bateriilor, în producția de smartphone-uri, în aplicațiile robotizate și în prelucrarea lemnului.

Datorită ieșirii directe a datelor prin Ethernet industrial, se evită întârzierile cauzate de conversia A/D suplimentară. O funcție de supraeșantionare contribuie, de asemenea, la înregistrarea rapidă a valorilor măsurate. Acest lucru face posibilă înregistrarea sau transmiterea valorilor măsurate de patru ori mai rapid decât ar permite ciclul de interogare al PLC-ului.

Mai multe știri

Endoscoapele moderne de la Micro-Epsilon permit o inspecție precisă chiar și a celor mai mici spa...

Noul suport de montare cu senzori capacitivi de la Micro-Epsilon asigură rezultate de măsurare foarte precise pentru măsurători de grosime pe două fețe

Atunci când se prelucrează piese metalice brute, mate sau lucioase, atât precizia dimensională, c...

Sistemele cu curenți turbionari se caracterizează prin performanțe ridicate, cu o ușurință maximă de utilizare și un raport preț-performanță excelent. Aceste sisteme inductive de măsurare a deplasării oferă cea mai mare diversitate de aplicații, deoarece pot utiliza cel mai mare portofoliu de senzori al companiei la nivel mondial.

Noul firmware V53 pentru scanerele de profil cu laser din seria scanCONTROL 30xx este disponibil....

Interferometrele cu lumină albă Micro-Epsilon sunt caracterizate de o precizie remarcabilă și de valori măsurate absolute. Dispozitivele de calitate industrială sunt potrivite pentru utilizarea în linie pentru integrarea în mașini, precum și pentru aplicații de laborator. Interferometrele cu lumină albă măsoară distanța și grosimea și ating o precizie nanometrică cu rezoluții de ordinul picometrului.