Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

16.06.2022 01:06

MAE publică noul catalog principal 2022

La începutul sezonului de expoziții comerciale, MAE publică noul său catalog principal pentru anul 2022/23. Punctele de atracție speciale sunt noile produse BB 42, BL 89, precum și motoarele pas cu pas cu electronică integrată

Suflanta fără perii BB 42 este cea mai mică suflantă a producătorului italian de tehnologie de acționare, cu un diametru de 76 mm, și convinge prin designul său compact și puterea acustică redusă. Motorul de curent alternativ BL 89 SI stabilește noi standarde cu viteze de până la 20.000 rpm și este ideal pentru a înlocui motoarele de curent alternativ ineficiente în aplicațiile industriale existente. Cu seria ST XX STE, disponibilă începând cu august 2021, motoarele pas cu pas produse de MAE în Europa sunt acum disponibile și cu electronice de înaltă performanță atașate direct la motor. Aceste electronice de control sunt controlate prin CANopen, EtherCAT sau intrări digitale, astfel încât nu mai sunt necesare componente externe în dulapul de control.

Pentru prima dată în istoria MAE, odată cu publicarea noului catalog au fost adăugate la așa-numita serie preferată produse selectate, care sunt disponibile fără cantitate minimă de comandă și cu un timp de livrare optimizat. Un cod de culori le permite clienților să identifice rapid aceste serii și opțiunile de disponibilitate.

Catalogul este disponibil online la adresa: https://www.dunkermotoren.com/en/downloads/catalogues/

Mai multe știri

Seria GR de motoare de curent continuu cu perii de la Dunkermotoren s-a dovedit pe piață de-a lungul deceniilor ca fiind extrem de robustă și fiabilă. Astfel, seria se bucură de o mare popularitate și este un punct de referință pentru alți furnizori. Cu cea mai recentă revizuire, Dunkermotoren îmbunătățește managementul termic și rezistența la coroziune, ceea ce îi extinde și mai mult poziția de lider.

După BG 66, BGE5510 și BG 95, BG 75 este acum disponibil și în versiunea dPro. Cu o putere de ieș...

Dezvoltarea continuă a digitalizării oferă tehnologiei de automatizare o gamă largă de noi posibilități și abordări pentru realizarea de soluții de automatizare. Cuvintele cheie sunt descentralizarea, modularitatea și flexibilitatea. Dunkermotoren, o marcă a AMETEK Advanced Motion Solutions, este un pionier și lider mondial pe piața motoarelor BLDC inteligente integrate, care activează în mod inovator pe această piață și oferă clienților săi, cu lansarea finală a nexofox MotionCode, mediul perfect pentru a transforma noile abordări de automatizare în realitate.
În acest an, sps Italia va fi din nou organizat ca târg comercial de prezență. În perioada 24-26 mai 2022, furnizorii de componente și de sisteme vor prezenta cele mai recente inovații în tehnologia de automatizare electrică. Dunkermotoren și sora sa de grup MAE vor fi, de asemenea, reprezentate în calitate de expozanți și își vor prezenta produsele cele mai importante în hala 5, la standul L005
MAE, cunoscut ca un producător de lungă durată de suflante și motoare în domeniul aplicațiilor de curățenie industrială și privată, expune pentru prima dată în acest an la Interclean din Amsterdam, împreună cu compania sa soră Dunkermotoren. Ambele companii își vor prezenta împreună noile produse în hala 5, la standul 505.
Cu motorul BL 89 SI AC, MAE prezintă un motor de mare viteză care oferă multe funcții datorită electronicii integrate. Aceasta permite, pe de o parte, o gamă de turații extrem de largă, de 3.000-20.000 rpm, iar pe de altă parte, permite un control simplu al curentului de pornire, al curentului continuu și al turației