Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

02.06.2022 01:06

Scurt și puternic

Cu ajutorul cuplajului compact cu burduf metalic KGE, a fost dezvoltată o soluție personalizată pentru toate cutiile de viteze cu flanșe de acționare (DIN-EN-ISO 9409-1)

Această unitate de sistem impresionează în primul rând prin designul său foarte scurt, cu o utilizare maximă a rigidității cutiei de viteze. Acest lucru permite clientului să aibă atât un design foarte compact al mașinii, cât și timpi de poziționare extrem de scurți. Pe partea de ieșire, ambreiajul este echipat cu butucul de prindere EASY ușor de asamblat; designul complet metalic îl face deosebit de robust.

Cu ajutorul unui proces modern de sudare cu microplasmă, se creează conexiuni sigure și permanente între burdufurile metalice și butucii din oțel inoxidabil sau oțel, cu o calitate reproductibilă. Conexiunea sudată îndeplinește cele mai înalte cerințe, în special în ceea ce privește lipsa absolută de joc, concentricitatea ridicată și rigiditatea maximă la torsiune.

Spre deosebire de conexiunile adezive, aceasta este absolut și pe termen nelimitat, chiar și în condiții critice de funcționare (-50 până la + 300 ° C, substanțe chimice).

Mai multe știri

Cuplajele cu burduf metalic versatile din seriile KG-VA, KGH și KGE de la JAKOB Antriebstechnik a...

Transmiterea fiabilă și precisă a cuplului este crucială pentru acționările de precizie ale mașinilor de tăiat transversale. Acest lucru este garantat prin utilizarea cuplajelor cu burduf din oțel cu o conexiune arbore-cubo cu blocare prin frecare.

Gama de produse Jakob de cuplaje din elastomer a fost extinsă pentru a include o nouă variantă, E...

Cuplul de siguranță dovedit din seria SKB-KP este utilizat de zeci de ani ca protecție mecanică p...

De zeci de ani, s-a dovedit pe piață ca o serie standard fiabilă și rentabilă de cuplaje cu burdu...

La selectarea unui ambreiaj adecvat pentru sistemul de transmisie trebuie să se țină seama de diverși factori. O atenție deosebită trebuie acordată intervalului de cuplu necesar, decalajului și temperaturilor ambientale ale ambreiajului.