Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

21.05.2022 06:05

Rentabil și fiabil

Cuplajul de siguranță SKW asigură o protecție fiabilă împotriva suprasarcinilor și a coliziunilor. Acesta este prevăzut cu o conexiune cu cheiță cu costuri reduse și un rulment cu bile cu canelură adâncă integrat pentru forțe de sprijin ridicate. Fabricat din oțel călit, poate fi utilizat în intervale de temperatură cuprinse între -30 ° C și + 200 ° C. Cuplul de eliberare este reglabil de la 2 - 9000 Nm, iar alezajele butucului sunt disponibile de la 6 - 110 mm ø. Cuplajul poate fi extins cu accesorii de cuplare cu burduf metalic sau de cuplare din elastomer (seriile SKW-KP și SKW-EK), precum și cu alezaje finisate specifice clientului și conexiuni cu cheie cu pană.

Mai multe știri

Cuplajele cu burduf metalic versatile din seriile KG-VA, KGH și KGE de la JAKOB Antriebstechnik a...

Transmiterea fiabilă și precisă a cuplului este crucială pentru acționările de precizie ale mașinilor de tăiat transversale. Acest lucru este garantat prin utilizarea cuplajelor cu burduf din oțel cu o conexiune arbore-cubo cu blocare prin frecare.

Gama de produse Jakob de cuplaje din elastomer a fost extinsă pentru a include o nouă variantă, E...

Cuplul de siguranță dovedit din seria SKB-KP este utilizat de zeci de ani ca protecție mecanică p...

De zeci de ani, s-a dovedit pe piață ca o serie standard fiabilă și rentabilă de cuplaje cu burdu...

La selectarea unui ambreiaj adecvat pentru sistemul de transmisie trebuie să se țină seama de diverși factori. O atenție deosebită trebuie acordată intervalului de cuplu necesar, decalajului și temperaturilor ambientale ale ambreiajului.