Catalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

14.01.2022 00:01

KIPP prezintă șuruburi de blocare pentru utilizarea în domenii de aplicare cu cerințe igienice ridicate

HEINRICH KIPP WERK a dezvoltat un știft de blocare care îndeplinește cerințele sporite de igienă. Construcția sa în conformitate cu liniile directoare de proiectare igienică previne aderarea particulelor de murdărie și simplifică procesele de curățare. Acest lucru face ca știftul de blocare să fie ideal pentru proiectarea mașinilor și sistemelor utilizate în industrii precum cea alimentară, farmaceutică și a tehnologiei medicale.

Știfturile de blocare permit ajustarea rapidă a componentelor mobile ale mașinilor. De obicei, un știft este scos din omologul său cu ajutorul butonului sau inelului de tragere pentru a deplasa în siguranță și a bloca piesele mașinii în poziția dorită. KIPP prezintă acum o componentă de proiectare în domeniul designului igienic pentru domeniile de aplicare în care curățenia joacă un rol important. Noul șurub de blocare, fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate 1.4404, are un guler conic, astfel încât punctul înșurubat poate fi etanșat în mod igienic cu șaibele de etanșare și șaibele asociate. Suprafața componentei structurale cu o adâncime de rugozitate Ra < 0,8 µm împiedică aderarea particulelor de murdărie. În plus, șurubul de blocare este adecvat pentru procesele de curățare CIP/SIP.

Noul șurub de blocare cu design igienic, realizat din materiale conforme cu FDA, este rezistent la medii polare și nepolare, precum și la substanțe aromatice. Acesta este disponibil în versiuni cu sau fără canelură de blocare și cu știft de blocare călit sau neîntărite. Pivotul de blocare este disponibil cu diametre ale pivotului de 6 și 8 mm și cu filete de înșurubare în mărimile M10 și M12 cu filet normal și fin. Garnitura sa de etanșare a arborelui este disponibilă opțional în 70 EPDM 291 (negru) sau 75 Fluoroprene® XP 41 (albastru). O garnitură de etanșare și o șaibă corespunzătoare USIT® K1491 Hygienic, fabricate din aceleași materiale de bază, sunt incluse în pachetul de livrare și pot fi obținute, de asemenea, ca accesoriu, dacă este necesar.

Mai multe știri

Practic și ergonomic