Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

28.07.2021 01:07

Noile amortizoare de impact de la ACE: componente din aluminiu și oțel pentru opriri de urgență

Cu noile sale amortizoare de impact, ACE Stoßdämpfer GmbH din Langenfeld adaugă soluții robuste și de unică folosință la portofoliul său în domeniul produselor de siguranță. Acestea sunt realizate din tuburi speciale din aluminiu sau oțel care se pliază în cazul unui accident și transformă energia cinetică a impactului în căldură. Elementele mașinii protejează structurile în cazul unui accident prin disiparea ridicată și uniformă a energiei, de 98%. Amortizoarele de coliziune de la ACE Stoßdämpfer GmbH oferă o mare stabilitate pe termen lung în funcționarea zilnică, precum și o protecție excelentă în cazul unei opriri de urgență. De asemenea, acestea sunt ușor de instalat și de înlocuit după un accident.

Soluții unidirecționalefoarte absorbante pentru oprirea de urgență

Noile amortizoare de coliziune oferă proiectanților o soluție unidirecțională foarte eficientă și economică pentru a proteja eficient instalațiile sau utilajele. Astfel, ele reprezintă o alternativă interesantă la amortizoarele structurale ireversibile și reversibile, precum și la amortizoarele hidraulice de siguranță. Noile produse de siguranță ACE sunt fabricate din tuburi de aluminiu sau oțel special concepute, cu diametre exterioare de 87,5 mm în cazul versiunilor din aluminiu și de 63 mm și 38 mm în cazul versiunilor din oțel. Zece tipuri de bază sunt disponibile în mod standard, cu o absorbție de energie în aplicații de oprire de urgență variind de la 670 Nm/cursă la 11.200 Nm/cursă. În funcție de tip, cursa maximă a componentelor este cuprinsă între 45 mm și 160 mm, iar forțele de susținere reduse de la 13.000 N la 70.000 N contribuie în mod decisiv la asigurarea structurilor. În practică, aceste valori pot fi mărite și mai mult prin dispunerea în serie sau în paralel a amortizoarelor de coliziune pentru a disipa valori de energie mai mari decât cele menționate dintr-o lovitură.

Alte avantaje ale stopurilor de urgență dezvoltate în cadrul seriei de teste sofisticate sunt instalarea simplă, adaptarea ușoară la sistemele existente, precum și înlocuirea rapidă și reducerea timpilor de oprire după un accident. În plus, evenimentul de coliziune poate fi reconstruit din deformarea elementului și, în cel mai bun caz, poate fi evitat în viitor. Noile amortizoare de coliziune de la ACE Stoßdämpfer GmbH pot fi livrate din depozitul din Langenfeld în 24 de ore și se caracterizează printr-un raport preț-performanță bun. Tipurile de bază asigură deja în mod fiabil unitățile liniare din robotică, precum și pozițiile finale ale mașinilor-unelte, sistemele de transport și sistemele de depozitare și recuperare de mare capacitate în multe locuri. ACE oferă, de asemenea, tipuri personalizate, pe care compania le poate furniza la cerere.

Mai multe știri

Digitalizarea și abordarea lean management sunt văzute ca o cură de slăbire binevenită în multe c...

Atunci când testează scaunele rulante, producătorii merg la sigur din motive ușor d...

Atunci când testează scaunele rulante, producătorii merg la sigur din motive ușor d...

22.12.2023 01:05

Amortizoare de siguranță
Specialiștii în oprirea de urgență sărbătoresc premierele în film și televiziune
Când vine vorba de tehnologia de amortizare industrială, ACE este unul dintre primele porturi de apel pentru majoritatea inginerilor și proiectanților din întreaga lume. Indiferent de solicitările pe care experții le au în aceste zile, ACE le răspunde întotdeauna rapid, fie online, fie prin contact personal la fața locului.

Există mult loc pentru îmbunătățiri în ceea ce privește proiectarea scaunelor cu rotile. Acest lu...